Hej Dziewczyny, Hej Milka !!!Chciałam się przywitać, bo wreszcie Was znalazłam <3 @WinWin dziekuje za namiar
Jak pisałam w innym wątku większość z Was kojarze z Kafeterii. Swoją walkę o dziecko wygrałam dwa lata temu. Udało sie i z pierwszej procedury mam synka. Została nam po procedurze 1 śnieżynka, po która wróciłam w tym miesiącu.
Niestety w Klinicie nie ma już mojego dawnego lekarza, mam teraz inne leki, mam wrażenie że si po nich o wiele gorzej czuje..
Teraz jestem 8dpt blastki, beta 58. Niestety progesteron niecałe 9, boli mnie brzuch, miałam jednodniowe plamienia. Odczuwam okropny niepokój, mam wrażenie, że nieadekwatny do całej sytuacji. Bete miałam robić w czwartek, ale ze względu na plamienia zrobiłam dzisiaj. Czekam na info z kliniki co z tym progiem..
no i na koniec najwazniejsze- mocno trzymam za Was kciuki i bardzo Wam kibicuje<3
p.s. Zaczynałam w kafeterii z awokadowymi czarami Iryzy kto walczy długo ten wie..
Trzymam za Was wszystkie kciuki, też jestem z czasów kafeterii i czarów Iryzy i też mam dwuletniego synka i moją pierworodna 7-latke
Jest tu chyba tez Zuzanna z kafeterii
Daj znać jeśli jesteś i co u Ciebie Kochana