reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro - 10 dzień po transferze

Tak pomyślałam ze nie będę czekała do środy jutro rano zrobię test . Jak coś jest to sumie powinno już pokazać dwie
Zrobiłam dziś test niestety jest negatywny 😢😢😢😢jestem załamana
Spokojnie może duzo pijesz i nie wyszedł jeszcze. Test to nie wyrocznia. Tak jak mówiłam Test od 10IU? Nie od 25iu? Szkoda, ze nie wyszedł byłoby wszystko już wiadomo. Nawet cień cienia? Nie wyszedł? Kiedy masz krew?

reklama
Powiem Ci tak ja jak byłam w ciąży z synem przy tych starych testach ponad 6 lat temu to mi pozno wyszły a beta była wysoka. Teraz te od 10 już wychodzą dziewczynom. No, ale czasem hcg jest niskie i wtedy może nie wyłapać test ani dzisiaj ani jutro.

Powiem Ci tak ja jak byłam w ciąży z synem przy tych starych testach ponad 6 lat temu to mi pozno wyszły a beta była wysoka. Teraz te od 10 już wychodzą dziewczynom. No, ale czasem hcg jest niskie i wtedy może nie wyłapać test ani dzisiaj ani jutro.
Doczytałam ze jutro idziesz na krew to jutro już będzie wszystko wiadomo ;-)

Kupiłam test 10IU
Teraz to tak żałuje ze nie zamroziłam tej reszty zarodków :-( jestem załamana płacze cały czas i tak wiem ze to nic nie pomoże :-(
A tak wierzyłam ze się uda ze będę miała taki piękny prezent na święta a wyszło tylko wielkie rozczarowanie 😢

Ale to test z moczu a z tego co pamiętam to z krwi masz zrobić jutro, może jeszcze nic straconego, rozumiem Twoje załamanie bo w sierpniu miałam podobnie a później wielkie rozczarowanie było. Kazda z nas by chciała żeby się udało za pierwszym razem dlatego głowa do góry będzie dobrze tylko się nie poddawaj😘❤️

Nic mi się nie udaje ... to wszystko jest bez sensu
In vitro to już była ostateczność 😢
Nie wiem czy to jest sens jutro iść na krew , jestem 12 dni po transferze ... to już nie ma sensu

Nie wiem do jakiej kliniki chodzisz i jaki lekarz Ciebie prowadzi ale może warto zastanowić się nad zmianą. Wiele klinik mrozi zarodki jeśli takowe są więc nie rozumiem polityki kliniki do której chodzi.

reklama
Do góry