agu77
Moderator
A o „młodszej ciazy” mówimy między innymi wtedy kiedy obraz z usg nie zgadza się z wiekiem ciąży liczonym z ostatniej miesiączki a z tego co wiem (aż sprawdziłam) wiek ciąży po in vitro również obliczany jest na podstawie daty ostatniej miesiączki. Więc owszem, można mówić o „młodszej ciąży” i tak jak w innych przypadkach ta „młodsza ciąża” może w kilka dni pięknie wszystko nadrobić i wszystko się będzie zgadzało.
Autorko, te pierwsze tygodnie są najtrudniejsze bo wiadomo, czekamy na pęcherzyk, zarodek, serduszko, potem (mam wrażenie) jest troszkę łatwiej.
Wierze, że u ciebie będzie wszystko dobrze, nowe życie potrzebuje czasu. I w miarę możliwości staraj się podejść ze spokojem, dużo siły dla ciebie !
Autorko, te pierwsze tygodnie są najtrudniejsze bo wiadomo, czekamy na pęcherzyk, zarodek, serduszko, potem (mam wrażenie) jest troszkę łatwiej.
Wierze, że u ciebie będzie wszystko dobrze, nowe życie potrzebuje czasu. I w miarę możliwości staraj się podejść ze spokojem, dużo siły dla ciebie !
Ostatnia edycja: