Pójdę na betę jutro i zobaczę. Te plamienia są malutkie. Myślę że coś się zaczyna już dziać. Od samego początku czułam, że coś jest nie tak. Jak będzie przyrost to zgłoszę się na izbę przyjęć do szpitala.Rozumiem. Może nie chciał denerwować.
Ale jeśli to ciąża pozamaciczna, to jest to REALNE Zagrożenie twojego życia.
Jednak lepiej wiedzieć o tym i sprawdzać.
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Obawiam się, że z takim progiem tu nawet nie ma nadzieiMyślę że chciał poczekać do kolejnego USG. I nie chciał robić zbędnych nadziei.
blanny
Koniecznie zrób betę. W najlepszym, najlepszym! przypadku to poronienie. W najgorszym ciąża pozamaciczna, a to już zagrożenie życia.Pójdę na betę jutro i zobaczę. Te plamienia są malutkie. Myślę że coś się zaczyna już dziać. Od samego początku czułam, że coś jest nie tak. Jak będzie przyrost to zgłoszę się na izbę przyjęć do szpitala.
Koniecznie zrób betę i jak nie spada albo powoli rośnie, a miałaś pseudopecherzyk plus coś widział na jajniku, to koniecznie izba przyjęć albo inny lekarz z lepszym sprzętem.
Koniecznie zrób betę. W najlepszym, najlepszym! przypadku to poronienie. W najgorszym ciąża pozamaciczna, a to już zagrożenie życia.
Koniecznie zrób betę i jak nie spada albo powoli rośnie, a miałaś pseudopecherzyk plus coś widział na jajniku, to koniecznie izba przyjęć albo inny lekarz z lepszym sprzętem
Dziękuję bardzo za wszystkie rady. Posłucham się Was. Chyba na zdrową ciążę w moim przypadku nie ma szans. Lekarz na wizycie powiedział mi, żebym zgłosiła się za 2 tyg bo wtedy już będzie widać zarodek i serduszko. Betę zrobiłam dla swojej ciekawości jak robiłam morfologię i grupę krwi co zostało zlecone przez lekarza. Powiedział - betę mogę zrobić ale nie muszę. Widzę, że przyrosty odbiegają mocno od normy i raczej nie ma szans żeby w takim tempie pojawił się zarodek. Dodatkowo te plamienia i bóle.Koniecznie zrób betę. W najlepszym, najlepszym! przypadku to poronienie. W najgorszym ciąża pozamaciczna, a to już zagrożenie życia.
Koniecznie zrób betę i jak nie spada albo powoli rośnie, a miałaś pseudopecherzyk plus coś widział na jajniku, to koniecznie izba przyjęć albo inny lekarz z lepszym sprzętem.
blanny
Betę robiłaś w tym samym laboratorium? Jeśli tak, to ona praktycznie w miejscu stanęła.Dziękuję bardzo za wszystkie rady. Posłucham się Was. Chyba na zdrową ciążę w moim przypadku nie ma szans. Lekarz na wizycie powiedział mi, żebym zgłosiła się za 2 tyg bo wtedy już będzie widać zarodek i serduszko. Betę zrobiłam dla swojej ciekawości jak robiłam morfologię i grupę krwi co zostało zlecone przez lekarza. Powiedział - betę mogę zrobić ale nie muszę. Widzę, że przyrosty odbiegają mocno od normy i raczej nie ma szans żeby w takim tempie pojawił się zarodek. Dodatkowo te plamienia i bóle.
Powtórz raz dla pewności, ja bym tak zrobiła.
Bardzo, bardzo mi przykro.
Tak wszystko było robione w jednym laboratoriumBetę robiłaś w tym samym laboratorium? Jeśli tak, to ona praktycznie w miejscu stanęła.
Powtórz raz dla pewności, ja bym tak zrobiła.
Bardzo, bardzo mi przykro.
Sytuacja u mnie wygląda tak:
Beta spadła o 5 jednostek. Progesteron już na poziomie 2,8. Badania robiłam rano gdzie jeszcze plamiłam. W ciągu dnia dostałam krwawienia ze skrzepami. Bóle brzucha i krzyża. Teraz krew się sączy cały czas. Jutro idę do lekarza. Nie jest to krwotok dlatego nie jechałam na IP.
Beta spadła o 5 jednostek. Progesteron już na poziomie 2,8. Badania robiłam rano gdzie jeszcze plamiłam. W ciągu dnia dostałam krwawienia ze skrzepami. Bóle brzucha i krzyża. Teraz krew się sączy cały czas. Jutro idę do lekarza. Nie jest to krwotok dlatego nie jechałam na IP.
reklama