Lady Loka
Fanka BB :)
Może, a może być poronienie.Dziewczyny a czy w ciąży pozamacicznej występują plamienia? Wczoraj właśnie zaczęłam plamić.
Skoczyłabym teraz na betę, zeby zobaczyć czy spada.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może, a może być poronienie.Dziewczyny a czy w ciąży pozamacicznej występują plamienia? Wczoraj właśnie zaczęłam plamić.
Lekarz powiedział, żeby już nie powtarzać bety. Pójdę jutro z czystej ciekawości. Na razie to nie jest krwawienie a zwykłe plamienie.Może, a może być poronienie.
Skoczyłabym teraz na betę, zeby zobaczyć czy spada.
Tak, mogą.Dziewczyny a czy w ciąży pozamacicznej występują plamienia? Wczoraj właśnie zaczęłam plamić.
Jak to nie powtarzać, skoro masz słaby przyrost, ale idzie w góręLekarz powiedział, żeby już nie powtarzać bety. Pójdę jutro z czystej ciekawości. Na razie to nie jest krwawienie a zwykłe plamienie.
Idź dzisiaj, będziesz mieć odstęp 48hLekarz powiedział, żeby już nie powtarzać bety. Pójdę jutro z czystej ciekawości. Na razie to nie jest krwawienie a zwykłe plamienie.
Może nie chciał mnie denerwować. Nie mam pojęcia. Ogólnie liczę się z tym że to może być poronienie. Jestem teraz w pracy i nie bardzo mogę iść na kolejną betę.Jak to nie powtarzać, skoro masz słaby przyrost, ale idzie w górę
Może nie chciał mnie denerwować. Nie mam pojęcia. Ogólnie liczę się z tym że to może być poronienie. Jestem teraz w pracy i nie bardzo mogę iść na kolejną betę.
Rozumiem. Może nie chciał denerwować.Może nie chciał mnie denerwować. Nie mam pojęcia. Ogólnie liczę się z tym że to może być poronienie. Jestem teraz w pracy i nie bardzo mogę iść na kolejną betę.
Myślę że chciał poczekać do kolejnego USG. I nie chciał robić zbędnych nadziei.Fakt. Martwa już się denerować nie będziesz
Ale musisz mieć bete ponad 1000, aby coś było widać na USG. W tym tempie to jeszcze z 2 tygodnie Ci zajmie.Myślę że chciał poczekać do kolejnego USG. I nie chciał robić zbędnych nadziei.