reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona naszych Wyczekiwanych :-)

Skaba no pewnie że Jasiek to super imię,dzieci też są cudne,zwłaszcza jak śpią:-D:-DW ogóle są bardzo 'grzeczne',słuchają rodziców(nie wiedzieć czemu kupiłam gazetę wczoraj 'Super niania');-)
Oczywiście żartuję ale imię jest suuuuuuuuupppppppeeerrrrrrrrrrrrr!!

reklama
Dziewczyny, ale z nas już znajomi się śmieli, ze kolejne dziecko będzie miało na imię Pumba, hahaahahahahaahahaahaha!

skaba1- A co do Jasia , to mi się podoba to imię bo jest słodkie dla malucha, a dla dorosłego eleganckie, męskie, takie z klasą.

Wiecie co, a ja mam imię po mojej babci- (dziękuję tylko Bozi,że nie miała na imię Genowefa) i jestem bardzo dumna z tego faktu, bo to świetna kobieta była.

A u nas kwestie imienia jakoś narazie nie budzą większych emocji, ale to tylko dla tego, że nie wiemy kto się ukrywa w moim brzucholku, ale pewnie się zacznie..:-);-)

Dziewczyny,
gdzie znajdę bogatą listę imion. W szczególności chodzi mi o te pospolite imiona dla chłopca i dziewczynki:sorry::sorry:. POMÓŻCIE!!!

Hejka,
widze ze jest pare chetnych na Lene :-D Lenki to cudowne dziewczynki! Nasza jest przeurocza ale i szalona ale to chyba z powodu jej znaku zodiakalnego:baffled:

Teraz dla dziewczynki obstawialam Lidka ale maz stwierdzil ze bedzie chlopak i ma byc Emil. Faktycznie lekarz na 99% potwierdzil ze to synek i bedzie Emil :szok:
Siwona moze sie zamienimy mezami? Mi tez to imie sie nie podoba a moj maz sie nim zachwyca :confused: ale juz powoli sie przyzwyczajam.... co zrobic....
A Emil z drewutni to z "Dzieci z Bulerbyn" nie pmietam jak sie pisze to miasteczko :laugh2: to szweckie imie.... juz nie wspomne o Emilu z Gostolina z serialu "Zlotopolscy" to jeszcze gorsze skojarzenie :wściekła/y:

Secasia, mnie już wszyscy skutecznie wyleczyli z Emila:baffled:,teraz mam nadzieję, że uda mi się przeforsować Olka:-D (podobno jak się facet wzruszy po narodzinach syna, to na wszystko się zgadza, więc w najgorszym wypadku imię ustalimy jak się dzidziuś urodzi:-)), a tak wogóle to z tymi chłopięcymi imionami to strraszny problem, nie ma z czego wybrać:no::no: A może będzie dziewczynka i po problemie...

reklama
masz racje! miasteczka mi sie pokitrasily :-D ale obie bajki szweckie :tak:

odbylam powazna rozmowe z mezusiem po przeczytaniu "opisu charakteru" chlopca o imienia Emil i jeszcze bedziemy pertraktowac :-D
ale i tak bedzie ciezko bo wybor imion faktycznie jest nedzny a i my mamy odmienne gusta:-(

Do góry