reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Agucha a masz jakąś alternatywe czy Nic?
A Cora jak na ta zmiane ?

U mnie Ignas albo Maks. Jednego dnia Maksym a za kilka nie jednak Ignacy bedzie . No I musze buziaka zobaczyc oo nie da rady tak bez zdecydowac

reklama
Jas fajne imie !! Chociaz ja slyszalam wiele histori jak to dziecko mialo zmienione imie na porodowce bo wybrane jakos tak nie pasowalo do dziecka ;)

thgfflw1k3inkyc3.png
Znam nawet jedną taką grudniowkę :)

@Agucha wszystkiego teraz dużo ;) Lilek ile jest to ho ho. Ważne by ci się podobało

cb7wugpju04jz4q8.png

Agucha a masz jakąś alternatywe czy Nic?
A Cora jak na ta zmiane ?

U mnie Ignas albo Maks. Jednego dnia Maksym a za kilka nie jednak Ignacy bedzie . No I musze buziaka zobaczyc oo nie da rady tak bez zdecydowac
Nie mam, tzn kilka imion mi się podoba i jeszcze nikomu nie mówiłam :D tyko T. Tak ogólnie...
Twoje oba imiona ladne. :D

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Ja tez bralam pod uwage Bianka , ale maz nie chce sluchac.. :p i teraz nawet mi mowi ze jak mu wpadnie do glowy jakies ladne imie to nie koniecznie zostanie Polly (Pola) i zebym sie nie nastawiala na 100% :oo: buahaha.. chyba go glowa boli.. byla u nas taka umowa ze on wybiera dla syna a ja dla corki , wiec nawet niech mnie nie denerwuje :D :p

Dla synka bardzo chcialam Natan albo Milan , maz uparl sie na Mike... ale peszek hehe jest corka ja wybieram ;) chociaz i tak ide lekko na ugode i pytam go co bardziej mu sie podoba

Ja tez bralam pod uwage Bianka , ale maz nie chce sluchac.. [emoji14] i teraz nawet mi mowi ze jak mu wpadnie do glowy jakies ladne imie to nie koniecznie zostanie Polly (Pola) i zebym sie nie nastawiala na 100% :oo: buahaha.. chyba go glowa boli.. byla u nas taka umowa ze on wybiera dla syna a ja dla corki , wiec nawet niech mnie nie denerwuje :D [emoji14]

Dla synka bardzo chcialam Natan albo Milan , maz uparl sie na Mike... ale peszek hehe jest corka ja wybieram ;) chociaz i tak ide lekko na ugode i pytam go co bardziej mu sie podoba
U nas tez byla taka umowa przestala obowiazywac jak Luby sie dowiedzial, ze na pewno bedzie dziewczynka i tak musiala pojsc w zapomnienie moja wymarzona Martynka...

thgfflw1k3inkyc3.png

Ja wczoraj rozmawiam z synem i pytam czy podoba mu się imię Nina, a On, że tak, a ja podchwytliwie to może zmienimy co, też jest ładne, a On, że nie, że On już mówił do siostry w brzuszku Roksana i już niech tak zostanie, nic nie zmieniamy :) a na początku był jakiś taki zdziwiony jak mu oznajmiliśmy jakie imię wybraliśmy, a teraz proszę..;)

reklama
Do góry