reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

reklama
Ignaś - cudne!

Mnie ujelo Helenka i tak pozostało...
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem :)

U mnie gdyby była dziewczynka miała byc wlasnie Helenka - uwielbiam to imię [emoji4][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ignaś - cudne!

Mnie ujelo Helenka i tak pozostało...
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem :)
no wiesz... tylko zeby nie wyszlo groteskowo jak u Pauliny Sykut-Jeżyny ktora chce nazwac corke Róża:) ... juz sie smieja internauci ze szkoda ze nie Jagoda:)
A my ciagle dumamy nad drugim imieniem i jakos decyzji brak. Wiec poki co Zosia jest jednoimienna.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

no wiesz... tylko zeby nie wyszlo groteskowo jak u Pauliny Sykut-Jeżyny ktora chce nazwac corke Róża:) ... juz sie smieja internauci ze szkoda ze nie Jagoda:)
A my ciagle dumamy nad drugim imieniem i jakos decyzji brak. Wiec poki co Zosia jest jednoimienna.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dlatego że mamy owocowe nazwisko od razu zrezygnowalam z pomysłów na kwiatowo-owocowe imię i zostało Helenka, raczej chyba w wydźwięku obojętne a rzadkie na czym mi zależało :)

Zoska super - gdyby nie to że tak moja mama ma na imię to byłoby w czołówce!

Jas fajne imie !! Chociaz ja slyszalam wiele histori jak to dziecko mialo zmienione imie na porodowce bo wybrane jakos tak nie pasowalo do dziecka ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Jas fajne imie !! Chociaz ja slyszalam wiele histori jak to dziecko mialo zmienione imie na porodowce bo wybrane jakos tak nie pasowalo do dziecka ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Jestes druga osoba, od której to ostatnio słyszę [emoji12] ja sobie juz nie wyobrażam zmiany, bo ciagle mowię tylko Mikos i Mikos albo Mikolisek i juz tak przywykłam jakby był tu ze mną od zawsze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Żebym jeszcze wiedziała... niby mi się podoba, przyzwyczaiłam się do niego. Tylko myślę czy to dobra decyzja. Dużo Jasiow tak jak Oliwek :(

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry