reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

reklama
Ignaś - cudne!

Mnie ujelo Helenka i tak pozostało...
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem :)

U mnie gdyby była dziewczynka miała byc wlasnie Helenka - uwielbiam to imię [emoji4][emoji177]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ignaś - cudne!

Mnie ujelo Helenka i tak pozostało...
Tym bardziej że ostatnio mnie olsnilo jest taki deser 'Piekna Helena' gdzie głównym składnikiem jest owoc będący naszym malzenskim nazwiskiem :)
no wiesz... tylko zeby nie wyszlo groteskowo jak u Pauliny Sykut-Jeżyny ktora chce nazwac corke Róża:) ... juz sie smieja internauci ze szkoda ze nie Jagoda:)
A my ciagle dumamy nad drugim imieniem i jakos decyzji brak. Wiec poki co Zosia jest jednoimienna.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

no wiesz... tylko zeby nie wyszlo groteskowo jak u Pauliny Sykut-Jeżyny ktora chce nazwac corke Róża:) ... juz sie smieja internauci ze szkoda ze nie Jagoda:)
A my ciagle dumamy nad drugim imieniem i jakos decyzji brak. Wiec poki co Zosia jest jednoimienna.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Dlatego że mamy owocowe nazwisko od razu zrezygnowalam z pomysłów na kwiatowo-owocowe imię i zostało Helenka, raczej chyba w wydźwięku obojętne a rzadkie na czym mi zależało :)

Zoska super - gdyby nie to że tak moja mama ma na imię to byłoby w czołówce!

Jas fajne imie !! Chociaz ja slyszalam wiele histori jak to dziecko mialo zmienione imie na porodowce bo wybrane jakos tak nie pasowalo do dziecka ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Jas fajne imie !! Chociaz ja slyszalam wiele histori jak to dziecko mialo zmienione imie na porodowce bo wybrane jakos tak nie pasowalo do dziecka ;)

thgfflw1k3inkyc3.png

Jestes druga osoba, od której to ostatnio słyszę [emoji12] ja sobie juz nie wyobrażam zmiany, bo ciagle mowię tylko Mikos i Mikos albo Mikolisek i juz tak przywykłam jakby był tu ze mną od zawsze [emoji16]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Żebym jeszcze wiedziała... niby mi się podoba, przyzwyczaiłam się do niego. Tylko myślę czy to dobra decyzja. Dużo Jasiow tak jak Oliwek :(

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka

Do góry