reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Na poprawę humoru

wiesz metal na oku, na nosie na tylku to wiedz, ze cos sie z twoim dzieckiem dzieje :-D ahahhahaha
Madzia ja juz z siora widzialam ten filmik i on jest na prawde, tego ksiedza z tego co wiem wywalili za to kazanie a moja kumpela powiedziala ze raz byla na jego ,,wykladzie,, i mowi ze jest taki nawiedzony na prawde, ze robil jakies spotkania dla mlodziezy i takie *******y pociskal caly czas :-D az strach sie bac

ale druga czesc rozwalila mnie na lopatki AHAHHAHAHAHAH

,,czy grales w jakies demoniczne gry komputerowe: diabolo,takones drak, RPG,quake,pokemony :)-D) kieszonkowe potwory"
spoko zee rpg jest demonistyczna gra ahahhah xD nie no od 20 min sie smieje i nie moge przestac
i wiedz że coś się z twoim dzieckiem dzieje
laugh.gif
ja nie mogę oszołom dobry

twardy new age i miękki new age

Ostatnia edycja:
reklama
SPRZEDAM KOBIETE
- Data pierwszej rejestracji: luty 1972r - Pierwszy wlasciciel, kolor bialy, pochodzenie krajowe, - uzywana, brak hamulców, lekko sie prowadzi, podgrzewane siedzenie, - obnizone sportowe zawieszenie, automatyczne ssanie, dwie poduszki powietrzne, pelen lifting. - NIE BITA! Cena do uzgodnienia - UWAGA: darmowa jazda próbna

SPRZEDAM FACETA:
- Data pierwszej rejestracji: styczen 1968r. - Egzemplarz okazowy, duze gabaryty, tyl lekko zgarbiony, - poduszka powietrzna z przodu, ropniak, mozliwosc jazdy na gazie (zalecane), - wrazliwy na pedaly, drazek ergonomiczny polozony centralnie - prawie nie widoczny, najlepiej posuwa na obwodnicach, na trasie bierze - wszystko jak leci. - UWAGA: porzadnie stukniety, duzo pali, problem z wytryskiem, niemilosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?). Zapas gum gratis

:-D

Corin- zajebiste! Nie znalam tego a szczegolnie podoba mi sie "UWAGA: porzadnie stukniety, duzo pali, problem z wytryskiem, niemilosiernie smrodzi z tylnej rury (zepsuty katalizator?). Zapas gum gratis". Rewelka:)

reklama
Do góry