reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Ojej biedny maly :( ja tez z grzecznosci nie mowie jak imie dla mnie jest straszne , wiadomo powiem ze srednio mi sie podoba czy jakos delikatnie :)

My mieszkamy w De i u nas padlo na imie Polly <3 :D miala byc Pola bo marzyla mi sie od zawsze.. jeszcze przed ciaza ;) ale jednak Polly , chociaz Pola tez bedziemy pewnie wolac :)

Moja mama za kazdym razem jak do mnie dzwoni to pyta sie jak tam Michasia hehe bardzo jej sie podoba to imie i caly czas mnie namawia do zmiany ;) jakis czas myslalam o tym ale jednak zostala Polly :)
Mi sie imie Polly strasznie kojarzy z książką którą czytalam pare lat temu pt "Pollyanna" :)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Żebym jeszcze wiedziała... niby mi się podoba, przyzwyczaiłam się do niego. Tylko myślę czy to dobra decyzja. Dużo Jasiow tak jak Oliwek :(

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
To zalezy gdzie ;) u nas we wsi prócz mojej córki Olivii jest mało Oiwek ;) no w klasie nie ma zadnej, Ola ma w grupie Oliwie ale jest młodsza od mojej Olovki wiec sie nie spotkaja w jednej klasie, i jest jeszcze jedna duzo starsza Oliwia 4 lub 5 klasa podstawowki ;) to juz moich imienniczek jest tutaj wiecej niz Oliwek :) I Jasiów tez u nas malutko :) Dlatego mówię ze to zalezy od rejonu w ktorym mieszkasz ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże dziewczyny ale sprzeczki w rodzinie, teraz nagle wszyscy chcą Filipa...
A reszta Mikołaja....
Kilka osób Szymona....
Na łeb dostanę i nazwę go Gniewko... Bo wszyscy się o wszystko gniewają....
A kto bierze udział w tych sprzeczkach? Ostatecznie bierz pod uwagę zdanie swoje i męża. Jak mi ktoś się wtrynia w imię Hanki,że coś nie tak to mowie np sory babciu, miałaś swoją szansę a teraz moja kolej i będzie Hanka [emoji1] i tyle :) żadnych sprzeczek :) :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas chyba wreszcie zapadla decyzja co do drugiego imienia i bedzie Zofia Lena. Maz wybral i chociaz wolalam Sara to jest calkiem ok. Ostatecznie klamka zapadnie w USC:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Saranta co u Ciebie? Jak poporodzie?

km5s8u69dm9dsszh.png

reklama
Saranta co u Ciebie? Jak poporodzie?

km5s8u69dm9dsszh.png
Kochana, no fatalne wspomnienia mam. Przeczytaj sobie, bo wlasnie wszystko opisalam :(

My od 22 listopada jesteśmy rodzicami Michelle Marie-Madeleine (to drugie to po babci).
Potocznie w domu zwana Misią, Michasią, Michalinką lub Muszelką i Michelinką.
Imię choć nie na "czasie" w Belgii spotyka się z bardzo dużą aprobatą.

Pozdrawiamy

Do góry