reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla lipcowych maluszków

u nas komentarz teściów do Hani był taki, że to wsiowe imię. no cóż, jako, że przeprowadziliśmy się na wieś, imię dostosowujemy do okoliczności ;))

Ufff dobrze, że ja też na wsi mieszkam :-D

U nas o dziwno nikt się imienia nie czepia :szok:

A w urzędzie dzisiaj pani "zaakceptowała" wybór imienia (Maksik oczywiście się pochwalił) i powiedziała, że Hanie to bardzo mądre i w ogóle super dziewczynki, jedyne co to bardzo głośno drą mordki :-D:-D powiedziała to z doświadczenia bo sama ma córkę Hanię ;D

reklama
Ja też uwżam, że to tylko nasza sprawa jak nazwiemy dzieciaczki. A jak się komuś nie podoba to jego problem:-p.

Moim teściom i rodzicom też nie podobało się imię Kornel, marudzili że szok. A teraz nie wyobrażają sobie aby Kornelka nie było:-).
A nad małą nadal myślę , może Nela, Natalka, Karolinka

Mi zawsze podobała się Oliwia, Klaudia, Natalia i Laura. Będzie na 95% Natalka. Dla chłopca ciężko byłoby mi wybrać. Mam nadzieje, że bobas nas nie oszukał i na kolejnym usg dalej będzie dziewczynką :-)

U mnie Oliwia lub Michał :) a to, że każdy się wtrąca to prawda, chociaż nie wiem po co.. nasi rodzice, dziadki, ciotki już mieli szansę nazwać swoje dziecko :D

U nas prawdopodobnie będzie Inka, choć rozważam też Emilię. Szanowny małżonek proponuje: Jadwigę, Alinę, Ninę, Tatianę...

A mi wczoraj mój tato powiedział że Gabriel Michał to piękne imiona dla jego wnuka:tak: na co mama moja słysząc imie Michał stwierdziła ze brzydke a mój tato pokazał jej jezyk i powiedział jeszcze ze to moja decyzja:tak:

reklama
Cat ale czemu Iga-Jadzia? bo jakoś mi się to nie kojarzy ze sobą :zawstydzona/y:
A Patrysiowe Inga to też całkiem fajne ;D

Do góry