reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Mój Leoś spotkał się z oporem ze strony rodziny W. Ale mam to w nosie:) póki nie spotkam na porodówce samych Leonów zdania nie zmieniamy:) Kosma wchodził w grę, ale skoro Leona ledwo trawią to na to drugie imie by się chyba wszyscy przekręcili!;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Mój Leoś spotkał się z oporem ze strony rodziny W. Ale mam to w nosie:) póki nie spotkam na porodówce samych Leonów zdania nie zmieniamy:) Kosma wchodził w grę, ale skoro Leona ledwo trawią to na to drugie imie by się chyba wszyscy przekręcili!;)

a8doqqmz725nh9h0.png
I prawidlowo ze ich olewacie.
Ci ktorzy dzieci juz maja mieli Szanse nadawania imienia swoim dzieciom a ci ktorzy jeszcze nie maja dzieci beda miec swoja Szanse jak se dzieci zrobia.
To Wasze dziecko I Wasze decyzja.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Trytytka a starsza jak ma na imię? Mi się Twoje 3pierwsze podobają plus Martyna tez ok

Moja starsza córka ma na imię Apolonia i też niektórzy cudowali, że na Pole to po ziemniaki... heh ale się uśmiałam :|
także, żeby się nie denerwować dziewczyny nie ma co w zbytnie dyskusje z ludźmi wchodzić;)

Moja starsza córka ma na imię Apolonia i też niektórzy cudowali, że na Pole to po ziemniaki... heh ale się uśmiałam :|
także, żeby się nie denerwować dziewczyny nie ma co w zbytnie dyskusje z ludźmi wchodzić;)
U mnie tez bedzie Apolonia [emoji4] większość ludzi mówi Pola? Ja uświadamiam żeby A było na początku więc Apola Apolinka.. Bo ta Pola oklepane...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

a8doqqmz725nh9h0.png

Krasnal to powiedzcie rodzinie ze będzie Kosma. Gwarantowane ze szybko im się Leon nagle spodoba.

Mój M jak uslyszal ze Zachary to nagle Maks jest ok bylebym sie przy Zacharym nie upierala

U mnie o dziwo Apolonia przeszła. Tylko Dziadek powiedział że miał w klasie w podstawówce Apolonie której nie lubił [emoji28][emoji28][emoji28]

reklama
U mnie tez bedzie Apolonia [emoji4] większość ludzi mówi Pola? Ja uświadamiam żeby A było na początku więc Apola Apolinka.. Bo ta Pola oklepane...

Kleo nie chce Cię matrwić - idziemy do przedszkola na adaptację, Pani nauczycielka pyta się wszystkich dzieci jak mają na imię, moje dziecko odpowiada APOPOLNIA, a ta do niej czy może mówić Pola bo wygodniej! w żłobku była moja Apolonia i jeszcze jedna dziewczynka, która miała po prostu na imię Pola to nawet prace plastyczne podpisywały Pola i pierwsza literka nazwiska zamiast Pola I Apolonia bo to dwa różne imiona.... ja na córkę mówię Apolonia, Pola mi się zdarzy ale głównie mamy swoje zwroty zupełnie nie pochodzące od imienia;) jak Kluska np. (moje dziecko niejadek, chudzina także to nie wyśmiewanie się z niej;)

Do góry