reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

reklama
Jak tam z imionkami ruszylyscie? Mój M nadal w opozycji . A mi juz nic nie pasuje Tylko Maksym. Nawet szukac innego nie mam zapalu.

U nas każdy już zna Hanke i jak do mnie dzwonia to pytaja: co tam u Hanki? Ja to się najbardziej boje teraz jednego... ze Hanka okaże się Henrykiem [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

No to u nas będzie Gaja [emoji5] jeszcze trochę przekomarzam się z moim M, że może jednak wcześniej ustalona Helenka, ale to tak tylko dla zasady [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

U nas niezmiennie Michalina , jak się potwierdzi ona. Ewentualnie ostatnio Emilka za mną chodzi. Dla chłopca pomysłów brak, ale jakby się okazało ze to on to będziemy myśleć

reklama
U nas niezmiennie Michalina , jak się potwierdzi ona. Ewentualnie ostatnio Emilka za mną chodzi. Dla chłopca pomysłów brak, ale jakby się okazało ze to on to będziemy myśleć

Nadrobiłam właśnie zaległości na forum, też nie umiem pokochać tego jednego jedynego imienia na 100%.
Emilka - tak, też ostatnio za mną chodzi!!
Mąż podsunął wczoraj Lisę i Elizę.... Ja natomiast wynalazłam Giulię (Dżulię z włoskiej pisowni), bo nie chciałabym aby tu u nas czytali polską wersję jako Żulia!! Tego bym nie przeżyła ;)
Na razie usunęłam z listy INES i Alexię, Jakoś mi się to "X" nie podoba... obco.
Pozostała Louiza... i dalej pustka w głowie. Więc na dzień dzisiejszy mam Luizkę i Giulię (może na to drugie mąż pójdzie, bo jego dwie babcie były Julie (oczywiscie po flamandzku ;)

Pozdrawiam i do następnego :)

Do góry