reklama
cytrusowa85
Fanka BB :)
Mój tez wybrzydza. A dzieci juz wolaja na brata po imieniu.
Antiope a co proponujesz ?
Antiope
Na razie mam: Anzelm, August, Amadeusz, Albert, Radomir, Cyryl, Engelbert, Kosma, Felicjan.Mój tez wybrzydza. A dzieci juz wolaja na brata po imieniu.
Tylko mi proszę nie podkradać tych imion, bo może jeszcze przekonam mojego D.
No i jeszcze nie zaczęłam na dobre wymyślać, bo na razie jestem dopiero na A. Te pozostałe, to jakoś mi przypadkiem wpadły, albo były na liście, którą podesłałaś.
cytrusowa85
Spokojnie Antiope jestem bankowo pewno ze Nikt nie skopiuje. A pytam Bo doceniam u innych oryginale imiona Bo ja moge zapomniec musialabym nafaszerowac "narkolykami" swojego M zeby Anzelma czy Engelberta zarejestrowal.
Z tych Kosma moze spotkac imiennika.
Na razie mam: Anzelm, August, Amadeusz, Albert, Radomir, Cyryl, Engelbert, Kosma, Felicjan.
Tylko mi proszę nie podkradać tych imion, bo może jeszcze przekonam mojego D.
No i jeszcze nie zaczęłam na dobre wymyślać, bo na razie jestem dopiero na A. Te pozostałe, to jakoś mi przypadkiem wpadły, albo były na liście, którą podesłałaś.
Mi z takich bardzo oryginalnych podoba się Krzesimir, Felicjan, Kosma słyszałam o 2, poza tym ostatnio w jakimś serialu się urodził, więc pewnie już nie będzie oryginalne i Radzimir. Ale ja nie mogę przekonać mojego P. do Jeremiasza, a co dopiero do Krzesimira...
Z tego co pamiętam pisałaś kiedyś, że nie chcesz imienia pojawiającego się w rankingu nawet z ilością pięciu dzieci, a niektóre te imiona które napisałaś chyba się tam pojawiają Coś się zmieniło, czy próbujesz osiągnąć kompromis z D. ?
aneta_ck
K
Krasnal77
Gość
Spokojnie Antiope jestem bankowo pewno ze Nikt nie skopiuje. A pytam Bo doceniam u innych oryginale imiona Bo ja moge zapomniec musialabym nafaszerowac "narkolykami" swojego M zeby Anzelma czy Engelberta zarejestrowal.
No u mnie byl Kosma i Leon do wyboru
Drugi syn bedzie Kosma
Czarownica3006
Kosma dla chłopca tak dziwnie brzmi, myślałam, że to dziewczęce
Albert jest popularne, znam nawet kilku ale za to Amadeusz boskie <3
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Albert jest popularne, znam nawet kilku ale za to Amadeusz boskie <3
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Antiope
To na razie wstępna lista. Jak już zrobię całą to sobie jeszcze popatrzę jakie są popularne i wtedy dam D do wyboru. Na razie to ja mu tylko tak rzucam, bo wiem, że i tak powie nie.Z tego co pamiętam pisałaś kiedyś, że nie chcesz imienia pojawiającego się w rankingu nawet z ilością pięciu dzieci, a niektóre te imiona które napisałaś chyba się tam pojawiają Coś się zmieniło, czy próbujesz osiągnąć kompromis z D. ?
To racja, że ważne jak imię brzmi z nazwiskiem. Też będę potem robić kolejną selekcję pod tym kątem.
E nie, to już za dużo tych Kosmów, to skreślam z mojej listy.No u mnie byl Kosma i Leon do wyboru
Drugi syn bedzie Kosma