Antiope
Fanka BB :)
DziękiAnriope moze Tu cos Ci sie spodoba Link do: Najrzadsze imiona męskie w Polsce - Wszystko o imionach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękiAnriope moze Tu cos Ci sie spodoba Link do: Najrzadsze imiona męskie w Polsce - Wszystko o imionach - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Mi się też Sara bardzo podobaMi się zmieniły preferencje Wpierw chciałam Sare, potem Lilke teraz prym wiedzie Laurusiachłopak niezmiennie Patryk
Wolę Belzebub niż Brajan.Ostatnio widziałam gdzieś imię dla chłopca... Belzebub!!!! Na bank jest jedyny w pl [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam przyjaciółkę, ma 4 letniego synka Wiktorka, a szwagier ma syna 2 letniego Victorka [emoji6] kochane urwisy [emoji6]Pierwszy syn ma na imie Kacper
Ja mam problem z imieniem dla drugiego dziecka, bo pracuję w przedszkolu i większość imion kojarzy mi się z dzieciakami...
Wszyscy chcą Filip - piękne imię, ale widzę ciągle tych szalonych Filipów i jednego, który ciągle diabła w kącie widział, to mi się odechciewa...
Cos myślę o Wiktor, Mateusz, Maks.
A przyśnił mi się Sylwester....
Szczerze co myślicie o imieniu Wiktor??? Nie za twarde???
Nie no, tak bym dziecku nie dała.Ostatnio widziałam gdzieś imię dla chłopca... Belzebub!!!! Na bank jest jedyny w pl [emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Skąd się wzięło jakieś imię to jedno, a to jak się kojarzy to drugie. Niestety w naszej kulturze to imię ma mocne pejoratywne nacechowanie i jednak takie imię mogłoby przysporzyć dziecku kłopotu.Wolę Belzebub niż Brajan.
Belzebub to był Bożek, jeden z braci, władca much.
Kościół katolicki wciągnął go do spisu diabłów. Ot taka historia.