Mój też [emoji23][emoji23][emoji23]Mój syn przez dwa dni po porodzie był bezimienny
Mówiłam do niego "synku"
![]()
Bo miał być Wiktoria [emoji122][emoji122]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też [emoji23][emoji23][emoji23]Mój syn przez dwa dni po porodzie był bezimienny
Mówiłam do niego "synku"
![]()
Jonasz pięknie. Ja bym prędzej na pierwsze dałaMi sie podoba jeszcze Bartosz dla chlopaka [emoji6] ale raczej zostanie moj wymarzony Szymus [emoji6] tylko mam problem z drugim imieniem. Myslalam Szymon Jonasz ale nie jestem zdecydowana, mezowi sie Jonasz nie podoba
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Coz zrobie jak moj luby ma inne zdanie [emoji23]Jonasz pięknie. Ja bym prędzej na pierwsze dała![]()
Mam ten sam problem... U mnie niby daje wolną rękę ale co chwila pyta, czy inne imię znalazłam.Coz zrobie jak moj luby ma inne zdanie [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To pod względem imienia ja się cieszyłam, że nie jesteśmy z moim D małżeństwem, bo musieliśmy jechać do urzędu razem, więc by mi numeru z sekretnym zarejestrowaniem dziecka nie mógł zrobić i dać na imię Jaś albo Piotruś. Za to ja byłam tak zdesperowana, że stwierdziłam, że jak się nie zgodzi na któryś z moich pomysłów, to pojadę sama i powiem, że ojciec nieznanyMam ten sam problem... U mnie niby daje wolną rękę ale co chwila pyta, czy inne imię znalazłam.
No niestety (albo i stety) nie jestesmy same i musimy zawsze isc na kompromis.
Moj syn jak się urodził, to nie mial imienia bardzo długo, az wstyd pisac, dostalismy z mezem ponaglenie z urzedu, ze dziecka nie zarejestrowalismy, Ale ja mialam lat 20 i za zadne skarby nie chcialam się zgodzic na Damiana. Mąż nie chcial sie zgodzić na mojego Emila. Skonfiskowalam jego dowód, zeby nie pojechal do urzedu i sekretnie nie nadal dziecku imieniahaha.. Teraz mi się smiać z tego chce. Ale kazde z nas bylo uparte, w koncu musielismy isc na kompromis z czego wyszło imię Rafał (wtedy w miare popularne).
Córeczka za to dostala kartke z imieniem w szpitalu po dwóch dniach![]()
O! Ładnie