reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

Ja rozpatrywałam Matyldę gdyby była córka:)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
O! Alex jest fajne, nie pomyślałam!! Wiesz, nie o to chodzi, że mi się Ola nie podoba, po prostu moim zdaniem nie pasuje do Aleksandry i zastanawia mnie skąd się wzielo to zdrobnienie. Bardziej pasuje mi Ala :)
Imię Aleksandra jak i Aleksander są dla mnie piękne!
Biorę pod uwagę pisownię włoską Alessandra, z myślą, że w Polsce nie będą wołać Ola ;)

Dzisiaj jeszcze spodobało mi się imię Bianca ;)
Alessandra tez bardzo ladnie [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mama dala na imie Sandra w moich czasach to bylo dziwne imie. Dzis podoba mi sie lilianna i dorian

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilianna lub Julianna[emoji6]

Dorian mi sie kojarzy z dorianem grayem [emoji6]

A ja dzis widzialam na noworodkach w gazecie z okolicy ze urodzila sie mala Izabelka [emoji6] a teraz to imie to rzadkość[emoji6]

A ja dzis widzialam na noworodkach w gazecie z okolicy ze urodzila sie mala Izabelka [emoji6] a teraz to imie to rzadkość[emoji6]

Hehe nawet nie wiem kto to. Jeszcze Emil tez biore pod uwage. Moj pierwszy syn mial byc dorian jest Aleksander (olek,aleks,alek)

Alessandra tez bardzo ladnie [emoji6]

Wiesz co, niektorzy potrafia do Janusza mowic Jacek, wiec i Ty smialo mozesz do Aleksandry mowic Ala [emoji6] ja mowie do córy Luśka jak ta z kabaretu neo nówka [emoji23] ale to przez meza, on tak zaczal mowic [emoji6] i naprawde jest tak, ze jak Ty zwracasz sie do dziecka, tak wiekszosc osob pozniej mowi. Do Olusi praktycznie nikt nie mowi Ola.

Hehe nawet nie wiem kto to. Jeszcze Emil tez biore pod uwage. Moj pierwszy syn mial byc dorian jest Aleksander (olek,aleks,alek)

Nazwiesz jak bedziesz chciala [emoji6] glownie jest tak ze jak sie juz idzie rodzic to sie jest pewnym [emoji6] albo jak sie zobaczy dziecko. U nas juz na opaskach pisza imie i nazwisko, wiec juz na porodowce warto miec imie przygotowane [emoji6]

Izabelka w Europie bardzo popularna się zrobiła. W Polsce mało słychac, a tu moje dwie kolezanki (jedna z Niemiec) urodziły Izabelki.
Sancia - Emil to mial być moj syn, ale nie wykłocilam się i pozostał Rafałem... (urodzony lata 90)
Potem mial kolege Emila, ktorego przyprowadzał do domu a ja wtedy jeszcze bardziej żałowałam,że mój syn nie dostał tego imienia. Dla mnie super imię!

Izabelka w Europie bardzo popularna się zrobiła. W Polsce mało słychac, a tu moje dwie kolezanki (jedna z Niemiec) urodziły Izabelki.
Sancia - Emil to mial być moj syn, ale nie wykłocilam się i pozostał Rafałem... (urodzony lata 90)
Potem mial kolege Emila, ktorego przyprowadzał do domu a ja wtedy jeszcze bardziej żałowałam,że mój syn nie dostał tego imienia. Dla mnie super imię!
Ja z jedna Iza chodzilam do klasy, druga mialam sasiadke za plotem, trzecia jest mama kolegi Olivii z przedszkola, czwarta jest mama kolegi Olki z przedszkola i obecna sasiadka zarazem, piata jest zona kolegi meza, szostej nienawidze bo podrywa mojego meza [emoji23] tak wiec z okolic mojego rocznika to jednak troche tych Izabelek bylo [emoji6]

reklama
Do góry