Saranta
Fanka BB :)
Moja droga, bardzo się z Tobą zgadzam Mam problem i wiesz, że zgadzam się akurat pod względem "pasowania imienia do narodzonego dziecka". Głupi przykład moj pies; 10 lat temu przez zakupem psa, imię zostało wybrane (wtedy mieszkalam jeszcze w Italii), jedziemy po psa, patrzę na nią (sunia) i myślę sobie: kurcze, to imię w ogole nie pasuje do psa, ten pies wygląda mi na Lucy, i tak zostało;no wiesz. moze ogolnie masz problem z decyzyjnoscia? ja gdybym miala watpliwosci to bym zrobila liste 3-8 imion ktorej najbardziej lubie i poczekala do porodu jak napisala moja ulubiona pisarka po porodzie jedna z bohaterek ksiazki zakrzyknela "ona wyglada na Gabrysie!" a jak sama nie mozesz sie zdecydowac na liste to niech ci kazdy z rodziny poda swoj typ
licze ze zgodnie z moja silna wola moja córcia bedzie wygladala na Zosie. jest jednak mala szansa ze po jej zobaczeniu zmienie zdanie i zostawiam sobie w myslach taka minimalna furtke. tylko musze sie pilnowac bo Zosia sie mezowi podoba a jak mowie Zośka to mnie poprawia ze Zosia.
oj, chyba bedzie ksiezniczka tatusia, tylko on jeszcze o tym nie wie pytalam go dzis czy kocha Zosie to mowi ze jeszcze nie czuje ze ona jest realna, ale nie biore mu tego za zle. Podobno faceci dopiero jak wezma dziecko na rece to im sie wszystko zaczyna moja mama mi mowila ze moj ojciec to wkrecil sie tak calkiem jak ja mialam tak poltora roczku, jak juz chodzilam i gadalam. podobno wtedy zaczal mnie wielbic bezkrytycznie i obnosic sie ze mna po ludziach jak paw dumny!
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Własnie stararam się przygotowac takową listę, ale ciagle mi jakies imiona dochodzą, wczoraj widzialam mala dziewczynke, która miala na imię Alicia (tu mówią ALISJA) i bardzo mi wpadło w ucho...
Moja lista ma już około 20 imion A jeszcze 5 miesięcy TO GO haha..
Myślę jednak, że czas wszystko rozwiążę, i że jak się urodzi to będę mieć tę pewność czy to Chiara, czy Ala czy wczoraj wymyślona Christina...
Pozdrawiam i milej niedzieli!!
Ja mam dzisiaj gości - moje urodziny! Pa