reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

A u mnie znów zmiana (odkąd dowiedziałam się, ze córeczka to mam obsesję wymyślania imienia).
NIby mąż zgodziła się na Chiarę Magdalenę.... a mnie się teraz spodobało imię DIANA.
Które ładniej brzmi: Chiara czy Diana? :rolleyes2:

reklama
A u mnie znów zmiana (odkąd dowiedziałam się, ze córeczka to mam obsesję wymyślania imienia).
NIby mąż zgodziła się na Chiarę Magdalenę.... a mnie się teraz spodobało imię DIANA.
Które ładniej brzmi: Chiara czy Diana? :rolleyes2:
Zdecydowanie Chiara, Diana mi się z psem kojarzy

Glosuje na Diane!
eh, sama bym poszalala gdyby nie to ze wiele lat temu obiecalam sama sobie ze jesli bede miala corke to bedzie Zofia po mojej ukochanej babci... chyba bym sie skusila na Mercedes:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Daj może po ukochanej babci na drugie imię. My tak robimy :)

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
nie moge. przekonanie mnie blokuje ze obiecalam:) a tak serio to na razie na 100% Zosia a zatwierdzimy po urodzinach bo moze jednak urodzi sie ktos do kogo Zosia nie pasuje i bedzie mala slodka Halinka albo oryginalna Mercedes?:)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry