U nas były wybrane a teraz to wielka niewiadoma. Trzeba dobrać po jednym imieniu. Chyba, ze parka będzie.
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9300 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napiszcie te imiona na kartkach i niech młodsza córcia losuje.A ja zguplam bo snilo mi sie ze mam synka i ze nazywa sie Szymus [emoji6] i jak dzis sie okaze ze chlopczyk to chyba pisany mi jest ten Szymek ktory od pierwszej ciazy jest planowany [emoji6] a jak dziewczynka to chyba bedzie Jowita, Hania lub Gabrysia. Corka chce Hanie, maz chce Gabrysie, a ja Jowite. No i co, chyba zagramy w papier kamien nozyce [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No z tym obcinaniem włosków, to też nie musi być takie proste. Mój mały jak był młodszy, to grzecznie chodził do fryzjera, ale nagle mu się odmieniło. Nie da się obciąć ani u fryzjera, ani nam samym w domu. Krzyczy: "Ja już nie chcę! Już dziękuję! Wystarczy!" Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, bo ani to nie boli ani nic. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, bo niedługo będzie zarośnięty jak Neandertalczyk.Tak po prawdzie to my sie za kazdym razem staralismy o chlopca, tak jakos po prostu, ale kochamy nasze dziewczyny i ani przez moment nie czulam sie zawiedziona. Teraz tez juz mi to obojetne, bo jestem przyzwyczajona do corek. Chlopczyk bylby na pewno wielka odmiana w codziennosci, chociazby kupno innych ubranek, czy to ze nie musze czesac go codziennie rano, ale znow doszloby obcinanie wsloskow ciagle itd [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Z ta kartka to dobry pomysl ale to juz jak na sto procent bedzie wiadomo [emoji4]Napiszcie te imiona na kartkach i niech młodsza córcia losuje.
No z tym obcinaniem włosków, to też nie musi być takie proste. Mój mały jak był młodszy, to grzecznie chodził do fryzjera, ale nagle mu się odmieniło. Nie da się obciąć ani u fryzjera, ani nam samym w domu. Krzyczy: "Ja już nie chcę! Już dziękuję! Wystarczy!" Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, bo ani to nie boli ani nic. Nie mam pojęcia co z tym zrobić, bo niedługo będzie zarośnięty jak Neandertalczyk.
Ja kochana suwaczkow w apce nie widze niestety [emoji20] a wszystkich nie moge spamietac, wiem tylko ze juz kiedys pisalas ile ma synek, no ale wybacz mi skleroze, to ciazowa skleroza [emoji23]U Bazylka to nie skutkuje. On w takich sprawach jest nieprzekupny.A jajko niespodzianka odpada ze względu na alergie (wiem, to tylko przykład). Synek, tak jak na moim suwaczku, ma ponad 2,5 roku
kazde dziecko cos chce wczesniej czy pozniej. jedno uwielbia tv a inne slodycze. ja obserwuje mojego pasierba i dostosowuje "przekupstwa" do jego gustu (slodycze raczej nie mimo ze on lubi ale jest niejadkiem wiec musimy ograniczac zeby jadl cokolwiek). moj pasierb za to szybko sie nauczyl ze nie warto isc ze mna na udry. mam pamiec jak slon i nigdy nie odpuszczam... wiec sie stara zeby nie podpascSą takie dzieci nieprzekupne i juz Sąsiadka ma takiego brzdąca może mu słonia w karafce obiecać a on nie skusi się i jeszcze się złości na te propozycje Śmieje się że byłby z niego niezły polityk taki nieprzekupny jakich mało![]()