reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona grudniowych dzieciakow

U nas dla dziewczynki zdecydowanie Hania. Dla chłopca nie mamy, ale teraz sobie myślę że Jan byłby dobrym wyborem:) muszę z mężem pogadać.

reklama
My się nie zastanawialiśmy nad imieniem ale jak lekarz mowil ze chłopiec to mamy takie typy :) : Filip, Maciej, Patryk. :) lubimy takie typowe imiona a nie te co teraz sa popularne :)

ja nadal walczę o Jeremiasza, ale marne mojje szanse. Na Miłosza i Witka mogę się zgodzić, bo to propozycje mojego P. Dziewuszka niezmiennie Apolonia :)

Myślałam, że moja Hania taka niepopularna... a Hanek Ci tu u nas do wyboru do koloru [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z moim mężem kompletnie nie możemy dojść do porozumienia, jeśli chodzi o imiona - zwłaszcza dla dziewczynki. On upiera się na Wiktorię, a ja tak do końca nie jestem przekonana. Dobrze, że jeszcze nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka.

Myślałam, że moja Hania taka niepopularna... a Hanek Ci tu u nas do wyboru do koloru [emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji1][emoji6][emoji6][emoji6][emoji6]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja mama ma na imię Hania i nawet przez chwilę myślałam o tym imieniu jeśli będzie dziewczynka, ale mama w panikę, że nie da skrzywdzić dziecka:D. Więc pomysł upadł, ale nadal uważam, że bardzo ładne imię:)

Ja z moim mężem kompletnie nie możemy dojść do porozumienia, jeśli chodzi o imiona - zwłaszcza dla dziewczynki. On upiera się na Wiktorię, a ja tak do końca nie jestem przekonana. Dobrze, że jeszcze nie wiemy czy będzie chłopczyk czy dziewczynka.
Ja ostatnio tez sie nie.moge dogadac odkad sie dowiedzial, ze jednak dzieczynka to imie mu przestalo pasowac uparl sie na Zuzie ... no rece mi opadly bo ja chcialam mnie popularne imie

Napisane na LG-D315 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry