labamba23
podwójna mama
A my teraz myslimy nad imieniem dla chłopca mój M chciał Remigiusz, Remek ale wybiłam mu to z głowy, Irole połamaliby sobie języki Może Daniel
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczne imię naprawdęU nas już chyba ta Jessica przesądzona Nie chce mi się z T. kłócić, jak nie wyskoczą cudem jajcory (chociaż nie wiem jaki cud musiałby nastąpić) to pewnie na Jessice poprzestaniemy
Mój mąż ma na imię RemigiuszRemik tez ladnieA my teraz myslimy nad imieniem dla chłopca mój M chciał Remigiusz, Remek ale wybiłam mu to z głowy, Irole połamaliby sobie języki Może Daniel
Oskarek to mój synus ,bardzo mi sie podoba to imieJa ostatnio zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca, ale w życiu nic nie przychodzi mi do głowy..... myślałam, że może Igor albo Oskar, ale mąz nie chce...Z resztą, on i tak twierdzi, że bedzie dziewczyna... No zobaczymy. Czas pokaże.
U mnie i tak bedzie Nadia Mimo tego ze jest ich duzo to w mojej okolicy sie nie przelewa a za to jest masa Oliwek i JUlek;-)
A my teraz myslimy nad imieniem dla chłopca mój M chciał Remigiusz, Remek ale wybiłam mu to z głowy, Irole połamaliby sobie języki Może Daniel
Ja ostatnio zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca, ale w życiu nic nie przychodzi mi do głowy..... myślałam, że może Igor albo Oskar, ale mąz nie chce...Z resztą, on i tak twierdzi, że bedzie dziewczyna... No zobaczymy. Czas pokaże.
U nas już chyba ta Jessica przesądzona Nie chce mi się z T. kłócić, jak nie wyskoczą cudem jajcory (chociaż nie wiem jaki cud musiałby nastąpić) to pewnie na Jessice poprzestaniemy