reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
Ja ostatnio zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca, ale w życiu nic nie przychodzi mi do głowy.....:baffled: myślałam, że może Igor albo Oskar, ale mąz nie chce...Z resztą, on i tak twierdzi, że bedzie dziewczyna... No zobaczymy. Czas pokaże. :tak:

U nas już chyba ta Jessica przesądzona :tak: Nie chce mi się z T. kłócić, jak nie wyskoczą cudem jajcory (chociaż nie wiem jaki cud musiałby nastąpić:-D) to pewnie na Jessice poprzestaniemy :tak:

A my teraz myslimy nad imieniem dla chłopca:zawstydzona/y: mój M chciał Remigiusz, Remek ale wybiłam mu to z głowy, Irole połamaliby sobie języki:-D Może Daniel:confused:
Mój mąż ma na imię Remigiusz:tak:Remik tez ladnie:tak:
Ja ostatnio zastanawiałam się nad imieniem dla chłopca, ale w życiu nic nie przychodzi mi do głowy.....:baffled: myślałam, że może Igor albo Oskar, ale mąz nie chce...Z resztą, on i tak twierdzi, że bedzie dziewczyna... No zobaczymy. Czas pokaże. :tak:
Oskarek to mój synus ,bardzo mi sie podoba to imie:tak:

U mnie i tak bedzie Nadia:-p Mimo tego ze jest ich duzo to w mojej okolicy sie nie przelewa a za to jest masa Oliwek i JUlek;-)

Nadia śliczne, mój chłop chce Nadię jak będzie dziewczynka, ale może przekonałabym go do Hani :-)

A my teraz myslimy nad imieniem dla chłopca:zawstydzona/y: mój M chciał Remigiusz, Remek ale wybiłam mu to z głowy, Irole połamaliby sobie języki:-D Może Daniel:confused:

Remek fajnie, rzadko spotykane, ale ładne i normalne. Daniel też ładnie.

Co do imion chłopca my też się nie zgadzamy :no: Oskar ładnie, Igor jakos mniej.
Co te nasze chłopy takie wybredne? Ja myślę o Piotrku, ale oczywiście zaraz sprzeciw :crazy:

U nas już chyba ta Jessica przesądzona :tak: Nie chce mi się z T. kłócić, jak nie wyskoczą cudem jajcory (chociaż nie wiem jaki cud musiałby nastąpić:-D) to pewnie na Jessice poprzestaniemy :tak:

Jessica ładnie, chcecie własnie tak pisane przez "c"? Jo koleżnka moja ma Jessikę przez "k" żeby bardziej polsko było.

My wczoraj kupilismy ksiazke z imionami. Na te co proponuje moj G. ja zazwyczaj mowie nie, na te co proponuje ja, on mowi nie. Takze zapowiada sie problem.
Najpierw poczekamy na plec, miejmy nadzieje, ze dzidzius ulozy sie tak w za tydzien, ze uda sie zobaczyc i pozniej bedziemy sie juz klocic o imiona tylko zenskie albo meskie. A fakt, ze bardziej niezgodni jestesmy jesli chodzi o imie dla chlopca.

reklama
Też mi się podoba Remek, tylko my musimy wybrać imię uniwersalne, więc Remigiusz odpada:zawstydzona/y:, żaden Irlandczyk nie da rady tego wymówić:-p A myślę, że dziecko zle się będzie czuło jak wszyscy będą przekręcać Jego imię:zawstydzona/y:

Do góry