kopciuszek2107
Fanka BB :)
U nas jak narazie bedzie chyba Patryk ale to sie jeszcze moze zmienic.Podoba mi sie jeszcze Adrian,Krystian,Artur.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo ładne imię, także nie masz co protestować!U nas ja mam pewne wahania co do Oliwki, ale M nie chce słyszeć o innym imieniu, obawiam się że nie dam rady wyperswadować i będzie jednak Oliwia
Ale się martwię, ze jak na placu zabaw zawołam "Oliwka" to kilkoro dzieci się do mnie zleciTo bardzo ładne imię, także nie masz co protestować!
Niestety jest takie ryzyko, bo sporo Oliwek ostatnio...Ale się martwię, ze jak na placu zabaw zawołam "Oliwka" to kilkoro dzieci się do mnie zleci
Będziesz odganiać resztę kijem.:-) Oliwka to piękne imię. Nie ma co zmieniać.Ale się martwię, ze jak na placu zabaw zawołam "Oliwka" to kilkoro dzieci się do mnie zleci
Roksana to śliczne imię i chyba niektórzy ludzie zbyt bardzo lubią uproszczenia - stąd taka reakcja.Niestety ja z moim Męzem też się dogadać w kwestii imion póki co nie mogę
mamy dość długie nazwisko w dodatku nei jest najłatwiejsze w wymowie i zawsze jak się przedstawiam słyszę : Roksana yyy - jak??
tak wiec postanowilismy że imiona nie mogą byc długaśne
wg mnie
dziewczynka Greta, chłopiec Eryk
wg M
dziewczynka Olga, chłopiec Aleksander albo Filip
no coż do 10 stycznia mamy jeszcze troche czasu
Strasznie mnie rozbawiłaś- tym kijem;-)Będziesz odganiać resztę kijem.:-) Oliwka to piękne imię. Nie ma co zmieniać.