reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

reklama
U nas ja mam pewne wahania co do Oliwki, ale M nie chce słyszeć o innym imieniu, obawiam się że nie dam rady wyperswadować i będzie jednak Oliwia:tak:

Niestety ja z moim Męzem też się dogadać w kwestii imion póki co nie mogę :crazy:

mamy dość długie nazwisko w dodatku nei jest najłatwiejsze w wymowie i zawsze jak się przedstawiam słyszę : Roksana yyy - jak??:baffled:
tak wiec postanowilismy że imiona nie mogą byc długaśne

wg mnie
dziewczynka Greta, chłopiec Eryk
wg M
dziewczynka Olga, chłopiec Aleksander albo Filip

no coż do 10 stycznia mamy jeszcze troche czasu :)

Ale się martwię, ze jak na placu zabaw zawołam "Oliwka" to kilkoro dzieci się do mnie zleci:-D
Będziesz odganiać resztę kijem.:-) Oliwka to piękne imię. Nie ma co zmieniać.
Niestety ja z moim Męzem też się dogadać w kwestii imion póki co nie mogę :crazy:

mamy dość długie nazwisko w dodatku nei jest najłatwiejsze w wymowie i zawsze jak się przedstawiam słyszę : Roksana yyy - jak??:baffled:
tak wiec postanowilismy że imiona nie mogą byc długaśne

wg mnie
dziewczynka Greta, chłopiec Eryk
wg M
dziewczynka Olga, chłopiec Aleksander albo Filip

no coż do 10 stycznia mamy jeszcze troche czasu :)
Roksana to śliczne imię i chyba niektórzy ludzie zbyt bardzo lubią uproszczenia - stąd taka reakcja.

A u nas chyba zostanie Marta, jeśli dziewczynka, co do chłopca mam pewne wątpliwości, chociaż mąż się upiera przy swoim.

reklama
Do góry