reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla styczniowych maluszków!!

:-DDobrze ,ze Mikołaja tam nie ma :-D:-D:-Dtesciowa mnie wkurzyła bo stwierdziła ze to okropne imie:wściekła/y:to jej powiedziałam,ze ona przy swojej 9 dzieci sie wykazała i jej nie musi sie podobac:tak:

reklama
Nadii jest coraz więcej, więc żebyś się Kobieto nie zdziwiła.;-) Z Alanem raczej możesz być spokojna. A usg już jutro!!! Więc trzymam kciuki.

Nadii jest coraz więcej, więc żebyś się Kobieto nie zdziwiła.;-) Z Alanem raczej możesz być spokojna. A usg już jutro!!! Więc trzymam kciuki.

Oj tak już mam lekkiego stresa:baffled:no no Nadia już jest nieco obcykana:-Dale to nic kobitki najważniejsze że imie się podoba co gdyby nawet było na pierwszym miejscu a mam parcie na te imiona to też bym brała je pod uwage tak jak dziś:tak:ps.dziękuje za kciuki:-)

patrysia mi sie tez strasznie podobalo Nadia... ale teraz jest buuum na to imie... a innego zenskiego imienia wymyslic nie moge wiec mam teraz dylemat;-)

Witam dziewczyny :)
ja też mam straszny problem z tymi imionkami :)))
mam nadzieje,ze jak w końcu nasze maleństwo się ujawni co do płci to będzie łatwiej...
na razie jakaś taka pustka :))))
pozdrawiam styczniowe mamuśki

reklama
U mnie i tak bedzie Nadia:-p Mimo tego ze jest ich duzo to w mojej okolicy sie nie przelewa a za to jest masa Oliwek i JUlek;-)

gdyby była dziewczynka to także by była Nadia nie patrząc czy jest dużo czy nie :tak:ale u mnie wogóle nie ma tego tak imienia bynajmiej wogóle nie słysze ;-)bardziej Julia a Oliwia to wcześniej było głośno teraz się ucichło ale dużo już chodzi dziewczynek z tym imieniem:tak:ale to nic dawajmy imiona takie jakie nam się podobają bo jeszcze troche to te ładne odgonimy i weźniemy takie sobie bo tych mniej słychac :sorry2:

Do góry