reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Pięknie [emoji7]
I nas nadal nie ma decyzji. I chyba szybko nie będzie. Zatem mam imię tymczasowe bo jakoś muszę do maluszka mówić więc mówię Stefanek hehe
Wersja robocza imienia...
U mnie jak ktoś pytał to robacza wersja zawsze była. Pierwszy była Kunegunda a maluchy to Hermenegilda i Zygfryda... teraz dziecie się boi przyznać kim jest by nie otrzymać równie pięknego imienia.[emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] już mam w pogotowiu dla dziewczynki Gunilla a dla chłopca Konfucjusz[emoji3]

Wersja robocza imienia...
U mnie jak ktoś pytał to robacza wersja zawsze była. Pierwszy była Kunegunda a maluchy to Hermenegilda i Zygfryda... teraz dziecie się boi przyznać kim jest by nie otrzymać równie pięknego imienia.[emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] już mam w pogotowiu dla dziewczynki Gunilla a dla chłopca Konfucjusz[emoji3]
Hahaha. Piąteczka

U nas chyba na 80% będzie Tymoteusz. Po wielu opcjach, mężowi podoba się Tymek, Tymcio, Tymuś i jak widzę i słyszę jak to wymawia do brzuszka uległam ;-). Na szczęście nie znam nikogo o takim imieniu, nie mam skojarzeń, w rodzinie też nie ma takiego imienia. Mnie zawsze podobał się Ignacy ale siostra cioteczna mi zakosiła.

U nas chyba na 80% będzie Tymoteusz. Po wielu opcjach, mężowi podoba się Tymek, Tymcio, Tymuś i jak widzę i słyszę jak to wymawia do brzuszka uległam ;-). Na szczęście nie znam nikogo o takim imieniu, nie mam skojarzeń, w rodzinie też nie ma takiego imienia. Mnie zawsze podobał się Ignacy ale siostra cioteczna mi zakosiła.
Ooo ja biorę pod uwagę ale Tymona. Też nie znam nikogo o takim imieniu.

Mi się dla chłopca podoba Beniamin. Ale u nas córka więc jest problem. Jak tak dalej pójdzie to będzie bezimienna hehe
Córka wymyśliła- Róża, więc ja pomyslałam, że mogłaby być Rozalia (lubię imiona, których nie ma pełno) ale nie mam przekonania do końca, choć do brzuszka mówię Rozalinda i tak też się śmieję do męża, ale jemu się nie podoba.

reklama
Do góry