reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla dzieciaczków

reklama
U nas raczej Małgosia zostanie. Jakoś odkąd tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to uważałam, że bedzie Małgosia i ciężko mi sobie wyobrazić inne imie...

U nas raczej Małgosia zostanie. Jakoś odkąd tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to uważałam, że bedzie Małgosia i ciężko mi sobie wyobrazić inne imie...

Zazdroszczę... U mnie brzuch rośnie, a imię w sumie dalej nie wiem..Miał być Tomasz, juz tak mówiłam do brzuszka, ale mąż zmienił zdanie, to się zaczęłąm odzwyczajać, ale on do mnie, że może jednak ten Tomek?? :o I to kobieta zmienną jest :rolleyes:

U mnie póki co na 80% dziewczynka [emoji23][emoji23]choć ja na tyle czuje, że na pewno dziewczynka bo garderoba typowo dziewczęca [emoji23] co do imienia, ma być Pola [emoji7] przed ciążą był całkowicie inny zamysł, jednakże teraz mąż nie wyobraża sobie, że Polcia mogłaby mieć inaczej na imię [emoji1][emoji1][emoji1]

U mnie póki co na 80% dziewczynka [emoji23][emoji23]choć ja na tyle czuje, że na pewno dziewczynka bo garderoba typowo dziewczęca [emoji23] co do imienia, ma być Pola [emoji7] przed ciążą był całkowicie inny zamysł, jednakże teraz mąż nie wyobraża sobie, że Polcia mogłaby mieć inaczej na imię [emoji1][emoji1][emoji1]
Ja sobie wymarzyłam Liliane i tak będzie [emoji16] narzeczony troszkę kręcił nosem na początku ale już mówi po imieniu [emoji7]

My nie mamy wybranego imienia . Każdy chce inne syn , ja i mąż .
Nasze typy to Franek albo Wojtek albo Borys ostatecznie pewnie imię zostanie wybrane jak młody będzie już na świecie ;)

Nasze typy to Franek albo Wojtek albo Borys ostatecznie pewnie imię zostanie wybrane jak młody będzie już na świecie ;)

Jak tak miałam z pierwszym synkiem :) Dostal imię godzinę po porodzie :)Ciekawa jestem czy się sytuacja powtórzy....;)

reklama

U nas z pierwszym bylo podobnie, choc typowalismy w Bartosza. Natomiast kiedy maz zobaczyl mlodego po porodzie, powiedzial zdecydowanie nie pasuje i tak Bartosz stal sie Piotrem. Z perspektywy czasu to byla dobra decyzja, bo po orzeprowadzce nie bylo problemu z angielskim odpowiednikiem.

Tym razem tez nie jest latwo, mnie od zawsze marzyl sie Filip, ale dla meza to najgorsze z najgorszych. Ostatnio przylepilo sie do mnie Teodor, czyli Teo i w UK w zasadzie podobnie to imie brzmi. Zobaczymy jak bedzie, czas na decyzje jeszcze jest ;)

Do góry