reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych maluszków

U nas będzie synek. I szybko była eliminacja, nowoczesne imiona zza granicy nie pasują do nazwisk ski. Poza tym osobiście wstydziłabym się krzyczeć "Milano do domu".. :p następnie imiona typu Franek, Zbyszek, Kazik, Eugeniusz kojarzą mi się z menelami z pod sklepu pewnie dlatego, że nie raz słyszałam że Franek z Kazikiem idą pić w krzaki bo Zenek już czeka. Więc zostały "pospolite imiona" więc trzeba było wyeliminować imiona które już są w rodzinie.. i wyszedł nam szary zwyczajny powszechnie znany Wojtuś:)
Wojtuś mi się podoba. Ale znam za dużo i zwykle to bajeranci i krętacze :D

reklama
Hahahahha.... zależy kto kogo zna...[emoji23][emoji6] Ale humor ż rana mi poprawiłyście

@megi091 Ja chciałam Wojtusia, piękne imię... do czasu kiedy się nie przeprowadziliśmy i za płotem mam sąsiada Wojciecha, samotny kawaler (po 50tce) oblech, nieporadny życiowy i chlor :D A imię od razu podłapał mój najbliższy kuzyn i ma synka Wojtusia, słodziak nie z tej ziemi :D

@megi091 Ja chciałam Wojtusia, piękne imię... do czasu kiedy się nie przeprowadziliśmy i za płotem mam sąsiada Wojciecha, samotny kawaler (po 50tce) oblech, nieporadny życiowy i chlor :D A imię od razu podłapał mój najbliższy kuzyn i ma synka Wojtusia, słodziak nie z tej ziemi :D

Generalnie z męskich imion od kiedy wiem, że syn tylko to imię podoba mi się. Ani w rodzinie takiego nie mamy, ani osobiście nigdy nie poznałam Wojtka. A też sobie poczytałam znaczenie imienia i podoba mi się bardziej :p

U Nas od 2 dni zmiana decyzji. Haha! Jesteśmy niemozliwi, nie myśleliśmy że wymyślanie imienia jest takie trudne :D teraz podoba nam się Kacper :p A co będzie za miesiąc to się okaże :D

reklama
Do góry