Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez rozwazalam Róże w poprzedniej ciąży i przez Rózie odpadloU mnie narazie Lilia, albo Róża tylko zdrobnienia do tego sa Rózia tylko dlatego jeszcze sie zastanawiamy
Moja mama juz ktorys raz powtaza Michalina, ze Misia fajnie wybraliscie
U mnie jest już Michasia, teraz jak będzie dziewczynka to Helenka Przy pierwszy miała być Gabrysia, ale już mi się przejadłaRozalia przepiękne imie, ciśnij męża żeby się zgodził
U nas na 100% będzie Michalina
Ja dla syna wybralam kilka dni po urodzeniu. Teraz chciałabym wcześniej ale dyskusje z mężem prowadzą donikąd więc pewnie będzie powtórka z rozrywki. Aczkolwiek imię wybraliśmy fajne i nie zmienilabymMichalina to bardzo ładne imię My ostatnio przegladneliśmy alfabetycznie wszystkie imiona i skłaniam się ku imieniu Nela albo Natalia, choć Lilianna też brzmi uroczo. Któraś z Was decydowała po urodzeniu?
Ja we wszystkich 3 przypadkach. Trzeba poczekać aż się maluch przedstawi.[emoji6][emoji5]Michalina to bardzo ładne imię My ostatnio przegladneliśmy alfabetycznie wszystkie imiona i skłaniam się ku imieniu Nela albo Natalia, choć Lilianna też brzmi uroczo. Któraś z Was decydowała po urodzeniu?
U nas miała być Lilianna było założenie, że dla córki mąż wybierze imię potem była wielka tragedia, bo warunkiem imienia było to że w rodzinie i wsrod przyjaciół imię nie może powtarzac się i jego przyjaciela żona dowiedziała się że będą mieli córkę i wybrali Lilianna mąż nie potrafił pojąć że może przykrość sprawić przyszłej mamie dawajac tak samo na imię na szczęście po tygodniu okazało się, że mamy syna i wyszedl nam WojtuśMichalina to bardzo ładne imię My ostatnio przegladneliśmy alfabetycznie wszystkie imiona i skłaniam się ku imieniu Nela albo Natalia, choć Lilianna też brzmi uroczo. Któraś z Was decydowała po urodzeniu?
u nas bedzie Leoś i Tymuś