reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciężkie wybory - imię dla Dziecka

reklama
Kejti uwierz mi że ja miałam takie schizy na początku, że w nocy coś przez sen powiem i nie to imię czy coś, a tak to sprawa była rozwiązana, mogłam spać spokojnie [emoji23]

Jestem w 33 tc :-)

Mi się raz zdazylo na Piotrka powiedzieć Paweł i raz w połowie urwalam[emoji14]

jestem w 33 tyg, będzie syn :) , Tp 11.11

netta - mi się podoba :) Niespotykane, śliczne, ma coś w sobie.

Ja postanowiłam walczyć jednak o Fabiana ;) chyba że jak młodego zobaczę to mi się odmieni ;)

Ja mam jedną znajomą Ritę [emoji4]
Całkiem fajne imie. No i przynajmniej nie byłoby ich 5 w klasie [emoji6]

My ciągle bez ostatecznej decyzji [emoji23]

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

A mnie mąż ciągle doope truje o Aleksandra. Ja już sama nie wiem. Tak mi jakoś to imię nie pasuje. Powiedziałam mu że muszę się z tym przespać. Jednak chyba ostateczną decyzję podejmę jak zobaczę małego...

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Alekdander bardzo piekne imie, mam brata Olka i sama chcialam tak swojego dzieciorka nazwac ale okazał sie dziewczynka ;-) Lubie imiona które są dostojne ale można je luzacko zdrobnic tak ze pasuja i do doroslego i do dziecka-
Alekdander- Olek
Franciszek- Franek
Adrianna- Ada
Malgorzata- Gosia
Sama jednak wybralam imię Julia bo do długiego nazwiska zdecydowalam któtkie imię.

Karola każdy Aleksander jakiego znam to okropny łobuz [emoji41]

Milagros w kółko w sumie podobnie. Czasami jakieś imie przychodzi mężowi do głowy, ale mu je skutecznie wybijam... ostatnio miał faze na Seweryna, ale mnie to nie leży. Więc wszystko kręci się w okolicach Gabriela, Ksawerego i Oliwiera. Coś ostatnio ten Ksawery się przewija.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
My tez jeszcze nie mamy decyzji:)
Na topie: Iza, Danusia lub Ola ;) Trzecie jest dość popularne, a tego wolałabym uniknąć, chyba ze nam sie jeszcze cos innego urodzi w miedzy czasie. Basia obstawała przy Malwince ale Mój nie chciał słyszeć i chyba jakoś sie z tym pogodziła :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry