reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

reklama
Mąż strasznie sie boi tego Mikołaja tutaj że bedzie wołany Nikolaj (po rusku), dałam mu wolną rękę postanował Niklas (choć podobne do Mikołaja) używane jest tutaj jako niemieckie imię a tak naprawde jest rodowidym skandynawskim imieniem... chyba juz 4 Nikolajów tu w niemczech spotkałam nikt sie nie śmiał ... bede wołać Niki a nie Miki chyba .,,,

aa to juz mówie ze wole Klausa ale o tym nie chciał słyszeć ale to nic ja juz powiedziałam że od mojej Oliwci w przyszłości nie masz nic do gadania (bo buczał kiedys ze za łuste imie)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
była rozmowa że w przyszłości będziemy moze w PL mieszkać ale mąż mówi ze bedzie sie gadać Mikołaj a niech ma w papierach Niklas o i zanim napisałam to imie to najpierw napisałam Nikolas i Nikolaj haha no nie naucze się ;/ tak Vinguś zmieniaj bo już przespał sie z tematem byłam 10 min. temu go budziłam i mówi Niklas ...

Pustiszi, Niklas też ładnie :) Pewnie i tak będziesz do niego Mikołaj mówić :tak:

Vinga, a jak już zmieniasz listę, to wpisz mi, proszę - Michał :-) Dogadałam się z chłopem w końcu :-)

reklama
Vinga, jak znów coś będziesz poprawiać, to wpisz mi Lena Barbara, bo chociaż wybraliśmy sto lat temu, to jakoś mam nie wpisane, aż się zdziwiłam :) I datę też wyedytuj, proszę, bo moje cc na mur beton 15.01, tylko nie wiem, o któej, bo w szoku byłam i nie spytałam ;)

Ostatnia edycja:
Do góry