Magdalenams
Fanka BB :)
To chyba ma sens dopiero po urodzeniu u nas też decyzji szybko nie będzie... mąż na każdą propozycję jest na nie.Może w tabelce z połówkowych dodam imiona? Co myślicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To chyba ma sens dopiero po urodzeniu u nas też decyzji szybko nie będzie... mąż na każdą propozycję jest na nie.Może w tabelce z połówkowych dodam imiona? Co myślicie?
Wersja robocza imienia...Pięknie [emoji7]
I nas nadal nie ma decyzji. I chyba szybko nie będzie. Zatem mam imię tymczasowe bo jakoś muszę do maluszka mówić więc mówię Stefanek hehe
Hahaha. PiąteczkaWersja robocza imienia...
U mnie jak ktoś pytał to robacza wersja zawsze była. Pierwszy była Kunegunda a maluchy to Hermenegilda i Zygfryda... teraz dziecie się boi przyznać kim jest by nie otrzymać równie pięknego imienia.[emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] już mam w pogotowiu dla dziewczynki Gunilla a dla chłopca Konfucjusz[emoji3]
Ooo ja biorę pod uwagę ale Tymona. Też nie znam nikogo o takim imieniu.U nas chyba na 80% będzie Tymoteusz. Po wielu opcjach, mężowi podoba się Tymek, Tymcio, Tymuś i jak widzę i słyszę jak to wymawia do brzuszka uległam ;-). Na szczęście nie znam nikogo o takim imieniu, nie mam skojarzeń, w rodzinie też nie ma takiego imienia. Mnie zawsze podobał się Ignacy ale siostra cioteczna mi zakosiła.
Rozalia przepiękne imie, ciśnij męża żeby się zgodził
U nas na 100% będzie Michalina