reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych maluszków

reklama
Pięknie [emoji7]
I nas nadal nie ma decyzji. I chyba szybko nie będzie. Zatem mam imię tymczasowe bo jakoś muszę do maluszka mówić więc mówię Stefanek hehe
Wersja robocza imienia...
U mnie jak ktoś pytał to robacza wersja zawsze była. Pierwszy była Kunegunda a maluchy to Hermenegilda i Zygfryda... teraz dziecie się boi przyznać kim jest by nie otrzymać równie pięknego imienia.[emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] już mam w pogotowiu dla dziewczynki Gunilla a dla chłopca Konfucjusz[emoji3]

Wersja robocza imienia...
U mnie jak ktoś pytał to robacza wersja zawsze była. Pierwszy była Kunegunda a maluchy to Hermenegilda i Zygfryda... teraz dziecie się boi przyznać kim jest by nie otrzymać równie pięknego imienia.[emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23] już mam w pogotowiu dla dziewczynki Gunilla a dla chłopca Konfucjusz[emoji3]
Hahaha. Piąteczka

U nas chyba na 80% będzie Tymoteusz. Po wielu opcjach, mężowi podoba się Tymek, Tymcio, Tymuś i jak widzę i słyszę jak to wymawia do brzuszka uległam ;-). Na szczęście nie znam nikogo o takim imieniu, nie mam skojarzeń, w rodzinie też nie ma takiego imienia. Mnie zawsze podobał się Ignacy ale siostra cioteczna mi zakosiła.

U nas chyba na 80% będzie Tymoteusz. Po wielu opcjach, mężowi podoba się Tymek, Tymcio, Tymuś i jak widzę i słyszę jak to wymawia do brzuszka uległam ;-). Na szczęście nie znam nikogo o takim imieniu, nie mam skojarzeń, w rodzinie też nie ma takiego imienia. Mnie zawsze podobał się Ignacy ale siostra cioteczna mi zakosiła.
Ooo ja biorę pod uwagę ale Tymona. Też nie znam nikogo o takim imieniu.

Mi się dla chłopca podoba Beniamin. Ale u nas córka więc jest problem. Jak tak dalej pójdzie to będzie bezimienna hehe
Córka wymyśliła- Róża, więc ja pomyslałam, że mogłaby być Rozalia (lubię imiona, których nie ma pełno) ale nie mam przekonania do końca, choć do brzuszka mówię Rozalinda i tak też się śmieję do męża, ale jemu się nie podoba.

reklama
Do góry