reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych styczniowych maluszków :)

U mnie teściowa powieziała, ze już przywykła do imienia Tymon, natomiast teść nie jest w stanie rpzeboleć, zwłaszcza, ze znajomych kot ma tak na imie;/....I caly czas o tym przypomina....;/ starsznie mnie to drażni.....:no::no: chociaz ostatnio myslałam bardzo intensywnie o imieniu Aleksander...starsznie mi się podoba...ale M marudził...a nie chce zmienić na tkie imie które jemu sie nie podoba....wiec zostanie Tymon:)

reklama
Ikasia Tymon ładniej:)-prościej,a piękno tkwi w prostocie:-) mi się Tymon kojaży z Tomkiem,a to imię bardzo mi sie podoba-zwykłe i proste :-)

lkasia w d... mniej teścia, nie słuchaj co gada. a że znajomy nazwał zwierzę ludzkim imieniem to z nim coś nie tak jest ;-) Tymon jest bardzo ładnie

tymon to bardzo ładne imie ;* nigdy sie nawet z tym imieiem nie spotkalam ;) a teraz pewnei bedzie moda ;DD

a ja sie pytalam dzis m czy mozemy dac wojtusiowi na drugie mikołaj ;D bardzo mis ie spodobalo ;) powiedzial ze sie zastanowi :) a jego zatanowienei moze trwac do chwili urzędowej hehe ;)

Osz fack jak mnie wkur.... Takie komentarze na temat imion dla dzieci dajemy takie jak chcemy Tymon mnie tez sie bardzo podoba !!!!! Ludzie wymyślają naprawde imiona z kosmosu a to jest w zupełności normalne i ładne imię i mi tez sie z Tomusiem kojarzy :)

niewiem do kogo mam sie zwrócić o zmianę imienia mojej córeczki juz wcześniej pisałam powód ale chyba za mały druk był takze proszę jeszcze raz z Gabrysi na Oliwia !!! :)

U nas też na początku wszyscy źle odbierali Tymka ;) Tymon = Tymianek itd. Bez sensu. Próbowali nas od tego odwieźć, ale odpowiedź była jasna: chcemy Tymona, bo Tymoteusz za długi a ma być skrót Tymek. I efekt jest taki, że wszyscy się przyzwyczaili i już nikogo to imie nie dziwi.

kaczuszka moja teściówka szukając ładniejszego imienia proponowała również Wacka :-Dmi już ręce opadły hahaha jej by się pewnie marzyło żeby to ona wybrała imię i każde byłoby ładniejsze niż to wybrane przez nas. Naszczęście ona nie ma nic do gadania tyle że mnie okropnie zdenerwowała.

Tymek bardzo ładnie:) coraz częściej słysze to imię ale nie znam jeszcze osobiście żadnego Tymonka.

Vinguś, ja też bym prosiła o małe zmiany. Już dawno powinnam się zgłosić, ale jakoś wyleciało ze łba ;)
Pani doktor mnie uświadomiła, że obowiązującym terminem jest termin z OM.
Więc proszę mnie przerzucić o ile to nie problem :) na 12.01 (zawsze to 5 dni wcześniej ;) ) i wpisanie imienia Oliwka :) I już będę szczęśliwa jak cholera :D

reklama
Do góry