reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych lutowych maluszkow

reklama
Ewelina bardzo ładne imiona :happy2:

Dziś porozmawiam z Mężem o imieniu Michał :-) Zawsze chciałam mieć synka Michała, ale to imię występuje na liście 10 najpopularniejszych. Jak dziś popytałam znajome, które mają dzieci i chodzą na place zabaw czy to imie naprawdę jest takie popularne to okazało się, że nie znają żadnego dziecka o takim imieniu :happy2: Widocznie to zależy od regionu.

Ja niestety mam obsesję na punkcie popularnych imion, bo sama jestem Kaśka i w moim roczniku w liceum w klasie oprócz mnie było jeszcze 5 :dry::dry::dry::dry:

Dla dziewczynki jakoś szybko poszło - Agatka. Chociaż teraz ja bardziej skłaniam sie ku Ewie.

Chociaż zdziwię się, jeśli to będzie Córeczka, bo mam przeczucia na chłopczyka :-p

Ale najważniejsze, aby było zdrowe ;-)

89Katia mnie się nie podoba Agatka ale tylko dlatego, że źle mi się kojarzy-mojego męża ex narzeczona tak miała na imię hehe:-D a Michał podoba mi się szalenie bo mężuś tak ma na imię :-p
wogóle uważam że to czy dane imię nam się podoba czy nie zależy przede wszystkim od tego jak się kojarzy. Ewa też mi się podoba.;-)

A ja tak sobie teraz myślę że jak będzie chłopiec to Marcel a jak dziewczynka to albo Zuzia albo Nela nie wiem czemu ale mi się jakoś podoba to drugie imię dla dziewczynki ale znając mnie to jeszcze zmienię zdanie :)

reklama
Do góry