reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szaleństwa zakupowe dla Dzieci i Mam oczywiście :D!

reklama
Pościel fajowa :-)

A co do chusty, to ja nie jestem przekonana. Przede wszystkim, kto Ci ją będzie wiązał? Bo sama chyba sobie z tym nie poradzisz :dry::eek:

Na poczatku zawsze ktos musi pomagac.
Ale dochodzi sie do wprawy i bez problemu samemu wiaze.
A chusta jest duzym udogodnieniem.
Moje znajome, które mają bardzo sobie chwalą.

moja przyjaciolka uczy mlode mamy jak wiazac chusty i to na poczatku jest trudne ale po pewnym czasie smigasz jak ta lala w 5 sek :tak: :-D

Hej dziewczyny nie chcialaby któraś z Was kupic wiosennego kombinezoniku mam 3 i tyle mi nie potrzeba a kasa mi sie przyda .Cena każdego to 20zł( w tym przesyłka)Są one używane ale w idealnym stanie:biggrin2:

Ten turkusowy jest z 5-10-15 rozmiar 62.

A ten drugi rozmiar 62/68 bez firmowy.
Miniaturka załącznika (kliknij aby powiększyć)

Jak cos piszcie na priva

Kurcze,szkoda,że wczesniej ich nie wystawiłaś,ja szukałam długo kombinezoniku,kupiłam dopiero co,a te Twoje ładne i kolor by odpowiadał,a do tego niedrogie:tak:,no ale cóż:sorry2:

Joasiu ja kupilam buciolki "welniane" i polarek taaaaki mieciutki, ze trudno mi bylo sie oprzec. Aaa, i sukieneczke z S.Olivier za 2 eu (uzywana oczywiscie hehe) ale sliczna. Wogole to zagladam na "flohmarkty" i upoluje czesto cos fajnego.

reklama
Do góry