kopciuszek2107
Fanka BB :)
ja dolacze sie do mam proszkowych ... nie zamierzam zmieniac przynajmniej przez rok ale raczej dluzej /z dosc prozaicznej przyczyny - sama chce prac ciuszki agatki a tak to mi na tym lape tesciowa polozy !!/
z innej beczki - czym smarujecie dziecku buzie po kapieli ?? bo ja mialam problemy ze skora i zaden lekarz nie umial nic na to poradzic ... juz mialam sie pisac do dermatologa ale podsluchalam was /chyba kopciuszka pisala/ zeby smarowac bephantenem ... po 4 dniach skora jest IDEALNA !!! mialam go od poczatku pod reka ale nie pomyslalam ze moze sie nadac ...
Fajnie ze sie na cos przydalamnam polecila go polozna
Teraz dermatolog polecila nam do buzi krem Nutritic i powiem wam ze cena moze jest kosmiczna ale jest ekstrapachnie super,nawilza,dobrze sie rozsmarowujeskora jest aksamitna;-)Mozna rowniez stosowac go na wyjscia na spacerki;-)
U mnie furrorę zrobił Cetaphil MD, jest rewelacyjny, i do ciałka i na buzię. Daniel ma wreszcie tak gładką skórę jak po porodzie. I zero wysypki (chociaż jem coraz więcej nabiału!).
Tez mam Cetaphil ale tylko smaruje cialko;-)no i fajnie ze jednak mozesz nabial;-)czyli chyba twoja pediatra tez sie pomylila i pochopnie postawila diagnoze-skaza;-)