reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielegnacja naszych Pociech

reklama
My używaliśmy ostatnio rossmannowskich Babydream (po 47gr/sztuka) i nie miałam żadnych zastrzeżeń, nic nam nie przeciekło, zużycie takie jak Pampersów.

to chyba będę musiała się wybrac :) ostatnio kupiłam pieluszki pampers sleep and play za 40 zł, i były naprawdę fajne :) tylko w tym sklepie już ich nie ma.

Slep and play sa tańsze od zwykłych pampersów;-) Na teraz sa one oki, później już nie bo boczki sie nie rozciagają jak w innych pieluszkach:tak:

Slep and play sa tańsze od zwykłych pampersów;-) Na teraz sa one oki, później już nie bo boczki sie nie rozciagają jak w innych pieluszkach:tak:

Jak tu u Was wiele można się dowiedzieć. Właśnie ostatnio się zastanawiałam, czym różnią się te pampersy i nigdzie nic nie mogłam znaleźć poza informacją, że sleep and play są rumiankowe. DZIĘKI MAARTA100 :-)

Ale moim skromnym zdaniem są tak samo dobre jak te pampersy ze stretchem :) ale masz rację Marta100, pod warunkiem, że dzieci są w tej dolnej granicy wagowej:)

Ale moim skromnym zdaniem są tak samo dobre jak te pampersy ze stretchem :) ale masz rację Marta100, pod warunkiem, że dzieci są w tej dolnej granicy wagowej:)

One są oki, tylko jak dziecko już się rusza, raczkuje albo chodzi to nie sprawdzaja się ;-) Antosia cały czas ucierały i miał po tych pampkach czerwone ślady.

reklama
U mnie w sklepie Happy są tylko rozmiar od "4" w zwyż- nie wiem czemu? Czyli to chyba jest od 9 kg. Nie robią mniejszych rozmiarów? Jeszcze dziewczyny polecały z Lidla, ale osobiście nie stosowałam. My tylko Huggies i niekiedy Pampers. Używaliśmy też Dada, ale były strasznie sztywne.

Do góry