reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla naszych lutowych maluszkow

Kerna mi się osobiście jagódka nie podoba, kwestia gustu:-) a co do imion no to powiedzmy że mamy ustalone, to się jeszcze może zmienić :-D Szukaliśmy skromnego, krótkiego imienia bo nazwisko mamy troche długie i pokręcone :-D

reklama
Nam imię Jagoda podoba się bardzo już od kilku lat :-)
To jedno z dwóch typowanych przez nas imion dla dziewczynki

laura mialam ja miec na imie:) calkiem ladne:) mi sie podoba gabriela ale mezowi nie podchodzi i powiedzial, ze absolutnie nie. znajac nas to zdecydujemy sie dopiero pod koniec albo po porodzie. ja tam nie mam cisnienia zeby zdecydowac sie na jakies imie. zobacze dzidzie to bede wiedziec:)

kerna amalian wpsaniale brzmi;)

Laura piekne imie:) moja corcia jest mega dumna z niego jedyne co to wśród znajomych sie tak spodobalo ze mamy pelno Laurek wokół teraz ;/
co do imion to osobiscie mam kilka pomyslow ale poki co milcze ;) Laura uparla sie ze jak bedzie dziewczynka to chce Amelke wiec sie zobaczy :)

Z imionami jest taki problem, że oprócz gustu, każdy ma z nimi inne skojarzenia. Mi się Otylia zawsze z otyłością kojarzyła. Oktawia z kolei ze skodą ;)

reklama
U nas niema zgody co do imienia. Mi wpadło Matylda, a mężowi Marysia (ale Maria juz mi sie nie podoba) a chłopiec??? ja nieamm typu a mąż mówi że Leon
Trusia na szczęście żyjesz w kraju w którym można zarejestrować dziecko jski Marysia. Nie wiem czy ogladasz czasem dziennik poranny ns bbc jest tam gosciem kobieta która ma właśnie takie imię. Pewnie z rodziców Polaków.

Do góry