reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jakie imiona dla grudniowych maluszków...

u nas Szymuś zostaje:-)Przygotowany przez nas witryna przeniesie Cię do niesamowitego świata wirtualnej rozgrywki gier z gatunku MMO i MMORPG. Zebraliśmy tu najlepsze darmowe gry przeglądarkowe. Coraz większa grupa graczy decyduje się na poświecenie swojego wolnego czasu, aby grać w gry na przeglądarkę. To właśnie dla takich osób powstał spis gier - gromadząc w jednym miejscu najciekawsze gry internetowe. Dajemy graczom szansę wyboru idealnej gry online, które były starannie wybierane spośród setek pozycji. Cała zawartość strony dostępna jest w całości za darmo do dyspozycji graczy jak i twórców gier.
Niech ta witryna stanie się dla Ciebie przewodnikiem i orędownikiem w poszukiwaniu własnego miejsca w wirtualnym świecie pełnym przygód. Poznaj tysiące graczy, twórz z nimy sojusze, handluj lub walcz przeciwko nim. Każdy z nich tak jak Ty będzie przemierzać wirtualne krainy w poszukiwaniu sławy i chwały. Poznaj najlepsze gry przeglądarkowe wydane w 2013 roku.

Ostatnia edycja:
reklama
Nasza córcia będzie miała na imię Maja chcociaż ja obstaje za Niną , ale mąż jest nieugięty i powiedział, że to w zasadzie pojedzie zarejestrować dziecko. Maja - tez mi sie podoba ale mam swój typ.
Dzieci tez podzielone co do wyboru, jeden syn chce Mają drugi Nine:-D

reklama
U mnie już chyba <w końcu> wiadomo :) Miała być Hania, potem Martyna Marcelina a wyszło - AMELKA - co sądzicie o tym imieniu ?
Mi się zawsze podobało, jeszcze wiele lat temu i tak planowałam nazwać swoją córcię,ale niestety co druga dziewczynka to Amelka w ostatnimi czasi i zrezygnowałam .. Marcelina super Martyna też mi się podoba :tak:

Do góry