reklama
Blackberry
Fanka BB :)
U mnie miała być Hanka...a jest SIUSIAK - jeny, wiecie, że jeszcze mi nie przeszło...chyba się normalnie zapiszę do psychiatry...mieć taką *******niętą matkę jak ja to współczuję temu dziecku. Imienia też nie ma bo dla mnie nie ma ładnych imion męskich. I koniec.
Mój mąż ma na imię Szymon - fajne imię i jeśli ktoś w to wierzy - charakterologicznie też:-)
Mój mąż ma na imię Szymon - fajne imię i jeśli ktoś w to wierzy - charakterologicznie też:-)
u mnie chyba jednak będzie Nikola. chyba,że wezmę tatusia na litość na porodówce i ładnie poproszę o Lenę Będzie tak przejęty,że może się zgodzi
Blackberry a ja ostatnio mam jakieś głupie myśli,że szkoda ,że jednak nie mamy chłopca.. Hormony!!!!
Blackberry a ja ostatnio mam jakieś głupie myśli,że szkoda ,że jednak nie mamy chłopca.. Hormony!!!!
Marcelinaa
któryś raz w dzień dobry TVN była Mila ;-)
sierpniowamama
www.bobasy.pl/prog24
Witam, dla dziewczynki miałam już dawno wybrane Zuzanna, jednak kolejny raz będzie chłopak Dla syna mąż wybrał Artur i teraz moja kolej. Po 10 tygodniach wkońcu wybrałam - Tymoteusz :-)
Tonya
Zadowolona z życia :)
Maggie trzymaj się tej opcji na porodówce z Leną ;-)
Maggie trzymaj się tej opcji na porodówce z Leną ;-)
własnie to jest jedyne imię ,które mi się podoba:-) a mój powiedział,żebym sobie wybiła z głowy
reklama
mucha_nie_siada
maggie, a niech on sobie wybije malowanie jak będziesz na porodówce