reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiię dla dziecka

O Hania też mi się podobała i podoba :-) mam nadzieję że coś wybiorę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie miała być Hanka...a jest SIUSIAK - jeny, wiecie, że jeszcze mi nie przeszło...chyba się normalnie zapiszę do psychiatry...mieć taką *******niętą matkę jak ja to współczuję temu dziecku. Imienia też nie ma bo dla mnie nie ma ładnych imion męskich. I koniec.
Mój mąż ma na imię Szymon - fajne imię i jeśli ktoś w to wierzy - charakterologicznie też:-)

u mnie chyba jednak będzie Nikola. chyba,że wezmę tatusia na litość na porodówce i ładnie poproszę o Lenę:) Będzie tak przejęty,że może się zgodzi:)

Blackberry a ja ostatnio mam jakieś głupie myśli,że szkoda ,że jednak nie mamy chłopca.. Hormony!!!!

Witam, dla dziewczynki miałam już dawno wybrane Zuzanna, jednak kolejny raz będzie chłopak :-D Dla syna mąż wybrał Artur i teraz moja kolej. Po 10 tygodniach wkońcu wybrałam - Tymoteusz :-)

a ja dalej nie mam imienia:(

Nikola już odpada... w sobotę byłam u nas na wsi na placu i 3 razy słyszałam to imię, oczywiście nie do 1 dziecka....

Marcelina a jak u Ciebie sytuacja?

reklama
Do góry