maggie, a niech on sobie wybije malowanie jak będziesz na porodówce
reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
a ja dalej nie mam imienia
Nikola już odpada... w sobotę byłam u nas na wsi na placu i 3 razy słyszałam to imię, oczywiście nie do 1 dziecka....
Marcelina a jak u Ciebie sytuacja?
lipa lipa wielka lipa i zaczyna mi to bardzo doskwierać niby mamy tą Mateę, ale nie mogę przestać myśleć o innych.. Matea, Mateą, Mateę.. Matea Matcz**ska.. czy to aby na pewno to?? coś nie czuję
Marcelinaa
no może.. gorzej jak nie
mucha_nie_siada
ja nie wiem o co chodzi z tym 'zobaczysz buzię i będziesz wiedziała' - może jestem wypruta z uczuć ale dla mnie to niewyobrażalne doświadczenie ;-).
a tak swoją drogą to ja długo byłam Ociupina bo rodzice nie mogli się zdecydować, a jak się zdecydowali.. to tata i tak w urzędzie zrobił po swojemu
a tak swoją drogą to ja długo byłam Ociupina bo rodzice nie mogli się zdecydować, a jak się zdecydowali.. to tata i tak w urzędzie zrobił po swojemu
Oli.B
a ja wiedziałam jak zobaczyłam moje dziecko, że Piotrek ni huhu do niego nie pasuje, ale K się uparł. I do dziś mi nie pasuje ,a dwa lata minęło. I znajomi też się mylą i zdarza się że ktoś do niego mówi Kubuś, no i miał byś Kubuś Junior tylko wtedy stwierdziłam, że to może być za duży problem dla niego :-(.
Gorzej jak tym razem też nie dopasujemy
Gorzej jak tym razem też nie dopasujemy
reklama
ja się trzymam tego ,że jakby tatuś zrobił coś po swojemu to jest pół roku na zmianę. A mój wymyślił Anię!!!!! Ja już nie mogę!!!!!!!!!!Nie ,że mi się to imię nie podoba, ale jest za baaaardzo popularne. Sama mam w telefonie Ania b, ania c, ania sre....