reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

reklama
wczoraj zapisałam chyba 10 imion na kartce wraz z naszym nazwiskiem i skreślaliśmy ,które na pewno odpadają.

Zostały 3 : Lena, Nikola i Natasza. Jest to już jakiś sukces:)
Fajny sposób ;-)
Natasza bardzo ładne :-)
Może i ja bym dała mojej córci tak na imię ale jedno imię w rodzinie "z ruska " wystarczy ;-)
Lena też :-) tylko , że to chyba dość popularne teraz imię :-)

Ostatnia edycja:
A u mnie się zmienił Alan w Szymona :-D Pani teściowa obrzydziła mi Alana w trakcie jednej wizyty, jessoo co to za babsko :szok:

Ja też będę mieć Szymonka.. bardzo ładne imię wybraliście :-D:-):-)
a Alana znam jednego z pracy,ale on to Irol jest :-)

Szymon też bardzo ładne :-)
ja dalej nie wiem jakie wybrać imię, mąż mówi że jeszcze jest czas :crazy:
Podobają mi się Zosia i Basia ale jakoś nie mogę się zdecydować :no:

reklama
Mnie sie podoba Zosia, chociaz jak sie nastawilam na dziewczynke u mnie to miala byc Hania :-) zawsze sobie tlumaczylam, że jak sie bedzie mowic to jest mala Hania, duza Hania i babcia Hania :-D tak samo z wieloma imionami mozna odmieniac.

Do góry