reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

O Hania też mi się podobała i podoba :-) mam nadzieję że coś wybiorę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie miała być Hanka...a jest SIUSIAK - jeny, wiecie, że jeszcze mi nie przeszło...chyba się normalnie zapiszę do psychiatry...mieć taką *******niętą matkę jak ja to współczuję temu dziecku. Imienia też nie ma bo dla mnie nie ma ładnych imion męskich. I koniec.
Mój mąż ma na imię Szymon - fajne imię i jeśli ktoś w to wierzy - charakterologicznie też:-)

u mnie chyba jednak będzie Nikola. chyba,że wezmę tatusia na litość na porodówce i ładnie poproszę o Lenę:) Będzie tak przejęty,że może się zgodzi:)

Blackberry a ja ostatnio mam jakieś głupie myśli,że szkoda ,że jednak nie mamy chłopca.. Hormony!!!!

Witam, dla dziewczynki miałam już dawno wybrane Zuzanna, jednak kolejny raz będzie chłopak :-D Dla syna mąż wybrał Artur i teraz moja kolej. Po 10 tygodniach wkońcu wybrałam - Tymoteusz :-)

a ja dalej nie mam imienia:(

Nikola już odpada... w sobotę byłam u nas na wsi na placu i 3 razy słyszałam to imię, oczywiście nie do 1 dziecka....

Marcelina a jak u Ciebie sytuacja?

reklama
Do góry