reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiię dla dziecka

U nas się to zmiania jak w kalejdoskopie, ale aktualnie na topie są: Natasza, Iga oraz Borys, Olaf, Artur, Igor, Daniel....no się chyba nie zdecydujemy....dodam, że to nasza już chyba trzecia lista...ale czasu dużo :-D

reklama
Moniek mój mąż to Paweł i też bierzemy pod uwage Przemka:-) i 1000 innych :p:) starsznie podoba mi się Aleksander, Miłosz, Maksymilian, Przemek, a do dziewczynki, Lena , Magdalena, Lilianna i nie wiem do dziewczynek trudniej;/a mojemu mężowi prawie żadne sie nie podoba <lol>;-)

Saga mnie trz się podoba Magda, ale juz jest Madzia w rodzinie. Zastanowię się jeszcze.... to nie takie proste;-)

U mnie tez Madzia jest w rodzinie i przyjaciólka ma a miła dać inaczej bo wiedzIała że mi sie poodba ale ja dam takie jak nam bedzie pasował od mojego P chrzesniak ma na imie Milosz i starsznie nam sie podoba i rodzice nie maja nic pzreciwko zebysmy tak dali:)

U Nas z imionami to jeszcze nie wiadomo :) musze najpierw zobaczyć bijące serduszko. Ale podobaja mi sie imiona : Julia, Alicja, Marysia ;) Adam, Mareczek, Dominik - zobaczymy jak to wyjdzie w "praniu" ;) Pozdrawiam!!!!

dla córci Natalka a dla syncia Dawidek, mam przeczucie że będzie chłopczyk. ale jak ostatnio myślałam że we wrześniu mały Michał będzie biegał po podwórku a ja po porodzie będę zaliczać pierwsze spacery, to sie zastanawiałam w co JĄ ubiorę, znaczy córcie która się dopiero urodzi. ale może to efekt tego, że do 20tc Michał był Alicją, a ja dalej mam karton ciuszków dla dziewczynki schowany w szafie. Co Bóg da, byle zdrowe i spokojne ;-)

reklama
Do góry