reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

HELP!!!!!!!!ZGAGA!!!!!!!!!!!

Agao, bardzo Cię przepraszam, ale nie zauważyłam pytania :o

Pani ginekolog ustaliła mi termin na 8 marca, bo dzidzia jest bardzo duża, ale ja tak przypuszczałam, bo znamy dokładną datę zapłodnienia :)

reklama
no ja też wpisałam termin na 8 marca
ja wiem tylko tyle że zwykle owulacje miałam zaraz po miesiączce często jak kończył mi się okres miałam bardzo silne bóle brzuchai myśłałąm zawsze że to jakiś stan zapalny jajników albo coś takiego a usg zawsze wykazywało owulację ale dokładnie nie wiem okresik ostatni miałam 5 czerwca
a z tymi moimi owulacjami to było tak że zwykle zjawiały się 8-9 dnia od pierwszego dnia miesiączk gdzie miesiączka trwała około 5 dni, więc podejrzewam że dzidzia też jakoś inny wiek ma z tym że ja cykle miałam co 31 dni

ja to nic z tego nie rozumiem bo teoretycznie jak miałam taki długi cykl to czemu tak wcześnie to owulacje nie mam pojecia o co tu chodzi
w każdym razie jak tu weszłam i zobaczyłam Twój termin zanim sama coś napisałam to się ucieszyłam że jestem dalej bo pamiętała m że w jednym czasie byłyśmy a to ty suwaczek przestawiłaś
no zobaczymy odliczam z niecierpliwością dni zwłaszcza jak się nudzę i leżę w wyrku

Agao i tak wcześniej pewnie urodzimy ze względu na te nasze nieszczęsne szyjki, ja w każdym bądź razie torbę do szpitala zaczynam pakować na początku lutego. :)

no pewnie tak mam nadzieję że nie dużo wcześniej
czytałam iostatnio o wcześniakach i te co się rodzą w 28 tygodniu sobie dobrze razdą chciałabym mieć już 30 za sobą
anik idziesz na 3d w 32 tygodniu??????

mierzyłaś gdzieś ostatnio maluszka????

bo do gina idę po 15 pewnie mi zrobi usg ale ten jakoś niedokładnie mi mierzy

Agao, chyba nie pójdę na 4D w 32 tygodniu, bo pieniążków mi szkoda ;). Byłam u swojej gin w 24 tygodniu, wtedy miałam USG i robione pomiary maluszka (pewnie też niedokładne).

ja na prywatnych lekarzy i badania wydałam 1300 zł masakra też jesteśmy spłukani to było w listopadzie ale wzięliśmy kasę z grudnia i eraz dupa jaś

moj mi wypomina ze jak tak dalej pojdzie(czytaj:moje zachcianki) to tez zostaniemy bankrutami,bo na serio jak ja tak jednego dnia policzylam ile wydalam na to to az glowa mala..........

reklama
Do góry