reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.....KAROLEK Nasz Syneczek kochany... 10.06 2011, [*]

Aniołeczku najukochańszy kocham Cie bardzo i strasznie tesknie :-(

blog_zl_88945_100254_tr_znicz_pamieci.jpg

reklama
Syneczku kochany dzis kolejna mała rocznica Twoich narodzi, pamietam ta chwile tak jakby to było wczoraj , to był dzien pełen obaw i trosk ale takze radosci , a teraz ?? moge jedynie powspominac te chwile ktore razem przezylismy choc było ich tak nie wiele dla mnie one sa najcenniejszymi wspomnieniami w moim zyciu :* tak bardzo Cie kocham :* a jeszcze bardziej tesknie :-(

Spij spokojnie moj aniołeczku na niebiańskiej chmurce

55430_LRG.jpg

Luli Luli Kiedys mamusia Cie Przytuli :*

Monila Karolek patrzy z nieba i opiekuje się wami, szczególnie małą kruszyną która rośnie w twoim brzuszku

ps. mam takiego aniołeczka na szafce (tylko że białego)

Monila twój synek miałby prawie tyle lat co mój ma i urodził się w naszą drugą rocznicę ślubu. Jestem pewna, że razem z innymi Aniołkami biega z radością i szczęściem, zagląda na was z nieba. A kiedy śpisz delikatnie głaszcze swoje ziemskie rodzeństwo i nuci mu chmurkowe kołysanki.

Aniołeczku moj naukochanszy prosze Cie pilnuj mamusi i swojego rodzenstwa nie pozwol by stało sie nam cos złego ...

KOCHAM CIE BARDZO SYNECZKU NAJUKOCHANSZY :*

(*)(*)

reklama
Do góry