reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

HELP!!!!!!!!ZGAGA!!!!!!!!!!!

ja mam i powiedziałam o tym mojej pani gin. Doradziła mi jeść mniej i częściej, bo Mała naciska na mój malutki i tak żołądek i ratować się mietą, jak mi nie dobrze (oczywiście bez przesady z tą miętą )

reklama
o dziwo od rana odpukać zgaga mnie oszczędza
chyba że dopadnie mnie wieczorem ale zwykle dawała rano już znać

a wy macie zgage po wszystkim???????????????
ja mam po cebuli,sosie pomidorowym i po mleku(ktorego nie lubie-i teraz mam wymowke ze mam po nim zgage)

rano wypiłam herbatę z cytryną i mnie dopadło, cały dzień nic nie mogłam nic zjeść, przełknąć - sylwia - mam identyczne objawy jak Ty
w domu wypiłam ciepłe mleko i jakoś mi przeszło - teraz jest ok

ja miałam wczoraj dzień spokoju a dzisiaj już od rana znowu
właśnie pije mleczko mam nadzieje ze pomoże :(

buziaki na dzień dobry!!! :)

wspsółczuję!!! piłam wczoraj ciepłe mleko i mi przeszło na wieczór, ale obiadu i kolacji nie jadłam
chyba kupię sobie rennie, skoro mozna brać

a ja wczoraj nie miałam muszę zaznaczyć w kalendarzu :)
ale już po dzisiejszym soku jabłkowym niestety

A ja zauważyłam, że zgaga bardzo mnie męczy po gruszkach, te które zostały podsunę pod nosek mężusiowi, będzie się pewnie wściekać, bo za nimi nie przepada :)

reklama
Do góry