reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

hej
matko, padam. Dzieci mi dały dzis w kość. :crazy:
ryby chorują. :crazy:

Mikołaj już śpi a Maja teraz odpiernicza!!!:wściekła/y::wściekła/y:

tyle dobrego że obiad już dziś , na jutro ugotowałam i prasowanie załatwiłam.
a tak to do d... dzień.

ide zobaczyć co barmanka napisala.

to faktycznie na zmk. się "doborowe" towarzystwo zrobiło.

a co do rządzenia Agi i Barmanki to - ..... - no i wiecie.

reklama
No właśnie nie weszłam na jej profil wylogowana.Wczoraj też nie mogłam więc pewnie trzeba być zalogowanym. Jutro jeszcze raz zobaczę.

mnie rozwaliło kiedys hasło, że same takie moderatorki wybrałyśmy! jakie wybrałyśmy!?!?!? niby ankzoc losowała... a w to jej losowanie to też nie wierzę. wzieła te, z którymi była bliżej i tyle. pewnie nawet mnie to nie dziwi, ale niech mi nikt nie wmawia, że ja barankę na moda wybrałam! nigdy bym nie wzięła kogoś kto pisze i pewnie też mówi "teściówka"

boże ale życie mi dziś daje w dupe.
Cry%20Icon.jpg

nawet nie mam siły o tym gadać, w każdym razie nie pojmuję jak "rodzina" mikołaja może się wten sposób zachowywać!!! i nie stawiać JEGO dobra i BEZPIECZEŃSTWA, ponad wszytsko!

Monia, tak skrótowo, bo zdenerwowana jestem i ręce mi się trzęsą i nie chce was nie wiem, zanudzać,.

otóż moja "niedoszła teściowa" przechodzi menopauzę i wymyśla różne rzeczy i podbużyla biol. ojca Mikołaja i WYMYŚLILI!!!! że oni chcą żeby uwaga uwaga:
MIKOŁAJ SAM PRZYLECIAŁ DO PL. do nich!!! rozumiecie - 6 latek!!!!
bo cytuję: "to takie bezpieczne. wsadzam go na jednym lotnisku da samolotu, a oni go odbierają po 2 godzinkach w waiwe". "nic się nie może stać"

boże siedze i rycze, popieprzyło ich do szczętnie!!!!!

a to czy takie dziecko czuje się bezpiecznie - SAMO!!!! bez osoby którą zna do której moze się przytulić!!! a oni na to " zapłacimy za stewardesse, która się niem zajmie".

a turbulencjie?????? kuśwa nieprzewidziane lądowania kuśwa!!!!!

ja się pytam DLAZEGO DO CHOLERY TYM LUDZIOM NIE ZALEŻY NA BEZPIECZEŃSTWIE I DOBRU MIKOŁAJA??????!!!!!!! tylko na własnym widzimisię!!!!!!!!

ale jak mówię - spoko nich któreś z was tu przyleci i weźmie go - to nie nie.....

siedze i ryczę.. .. nie mam siły

sorki za to, nie umiem się otwierać i o tym mówić/ pisać, ....

Patrzcie jak ona się tam rozkręciła!!!!!!!!!!!Do tej pory siedziała cichutko jak myszka a teraz jak się mądrzy. Niedługo będzie taka mądra jak u nas.

reklama
Powiedz tej babie niech się puknie w czoło. Jak maja chęć się z nim widzieć to niech po niego przylecą albo niech sobie wynajmą hotel i przylecą do was.Ja i tak cię podziwiam,że Ty go puszczasz do nich bo ja bym zawału dostała na Twoim miejscu.On tam a Ty tu.

Do góry