reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

reklama
no ale kuźwa popatrz - tam rzuciły hasło, że te które się nie logują od jakiegoś dłuższego czasu i nic nie piszą to wywalają. i wszystkie są za! nawet ankiety nie potrzebują! a u nas ankiety robiły i jeszcze aga ją źle interpretowała! bo slonko powinna była wylecieć. ale aga tak to przeinaczyła, że została. ale dobra nieważne! na innych wątkach jakoś potrafią zrobić porządek, a u nas barmanka niby moderator, a tylko pomawiać ume i nic poza tym!

no ale kuźwa popatrz - tam rzuciły hasło, że te które się nie logują od jakiegoś dłuższego czasu i nic nie piszą to wywalają. i wszystkie są za! nawet ankiety nie potrzebują! a u nas ankiety robiły i jeszcze aga ją źle interpretowała! bo slonko powinna była wylecieć. ale aga tak to przeinaczyła, że została. ale dobra nieważne! na innych wątkach jakoś potrafią zrobić porządek, a u nas barmanka niby moderator, a tylko pomawiać ume i nic poza tym!

a ja oglądałam kawałek hausa i przypomniałam sobie o hotelu 52:-D:-D:-D

Idę zobaczyć co ta barmanka cuduje.Czy wy jesteście zalogowane jak przeglądacie jej profil? Ja się najpierw wylogowuje:-D.Nie musi wiedzieć,że jestem ciekawa:-).

reklama
wróciłam...
hausa nigdy w życiu nie oglądałam. i tak za dużo seriali już oglądam.
Monika ja cały czas jestem zalogowana. i tak wystraczy raz wejść zalogowanym to już się wyświetla w jej profilu, więc mam to gdzieś.

Do góry