reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

I ja się pochwalę brzuszkiem :-) Zrobiłam dzisiaj chociaż miałam planowo strzelić je w niedzielę ale jakoś się nie zgrało :sorry2:

A zestawiłam z fotką z przed ciąży :-) Najlepsze jest to, że ja nie nie widziałam jak się zmieniam, dopiero zdjęcia to pokazują.. Jestem chyba bardziej zaabsorbowana rozwojem Maluszka niż swoim wyglądem :tak: Na wagę wchodzę tylko na wizytach u mojej gin. ale pewnie z 16kg mi doszło :sorry2:

Załączniki

• ja teraz.jpg
    ja teraz.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 170
  • ja z przed ciąży.jpg
    ja z przed ciąży.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Agmaa nic się nie martw, ja mam tak samo :tak:... Bardzo podobnie do Ciebie wyglądałam przed ciążą i teraz :-D... Tylko ja się, zbieram i zbieram i zebrać nie mogę całą ciążę żeby jakieś fotki zrobić...:dry: No ciągle mi nie po drodze...

Magda ja staram się robić zdjęcie raz w tygodniu, żeby później móc zrobić z tego kolarz na pamiątkę ale jak się pewnie domyślasz kilka tygodni mi uciekło więc wybiorę jakieś 4 czy 6 zdjęć, na których będzie widać największą różnicę i z nich coś pokombinuję;-) Szkoda, że ich jakość pozostawia wiele do życzenia ale co tam, zawsze jakaś pamiątka będzie:-)

Agmaa - faktycznie różnica jest. Ja na swój brzuch generalnie nie zwracam uwagi. Dopiero ja widzę się bokiem w lustrze to jestem w szoku, że jest taki duży ;-)

Niunia - patrząc na efekt zaczynam zazdrościć :-)

A ja wrzucam zdjecie brzuszka z dzisiejszego dnia, juz mi go niezle wydelo!

DSC_0219.jpgDSC_0220.jpgDSC_0221.jpg

Załączniki

• DSC_0219.jpg
    DSC_0219.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 154
  • DSC_0220.jpg
    DSC_0220.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 142
  • DSC_0221.jpg
    DSC_0221.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 154
reklama
brzus37.jpg
mój spektakularny brzuszek :O jest ogromniasty! długi i smieszny i cały czas chyba wysoko.

Madziolinka Ty masz taki slicznie okrągły!

Załączniki

• brzus37.jpg
    brzus37.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 231
Do góry