reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Hallo

Mamstud często sie loguje... i tyle. nic nie pisze. ale w końcu to norma. Kasiu a ta książka to ma być coś ambitnego czy łatwe, lekkie i przyjemne? Bo jak to drugie to poczytaj sobie książki Emili Giffin. Ja ją bardzo lubię. Fajnie babka pisze i szybko się czyta. Fajna jest też książka "Fatwa". To o angielce, która wyszła za egipcjania. Ja akurat lubię taką literaturę.
Co do picia - to ta herbatka to pół biedy, ale głównie mi o soczki chodzi. Bo te typowo dziecięce to dużo kosztują, a taki zwykły kubuś jest sporo tańszy.
Lizaki Natasza też barrrrdzo lubi. a i jakąś czekoladkę też czasem dostaje. nie będę wydziwiała przecież ze wszystkim!
Jola faktycznie trzyma dietę dziewczynkom, że szok! i dlatego potem nie ma jej na forum, bo jak my byśmy tyle gotowały, sprzątały i prasowały to też byśmy czasu na inne rzeczy nie miały...

reklama
wybieram się jutro do biblioteki a Giffin też lubię i grocholę
a tą "Fatwa" to chętnie przeczytam

Kasiu, naprawdę połozna mi nic ciekawego nie powie. sprawdzi mocz, ciśnienie, tętno i już.

a co do pitow - to my się w Pl nie rozliczamy, tylko tutaj.

a co do ksiązek - to kilka mogę wam polecić, ale to później bo musze sprawdzić polskie tytuły (bo ja większość po ang. czytam)

że mamstud czyta na bieżąco to sama juz kilka razy mówiła. ale że nic nie napisze.... mowi że nie ma czasu od kiedy pracuje na pełny etat.

Ja lubię thrillery medyczne np.Robin Cook. Niestety dawno nic nie czytałam. Chyba trzeba zwinąć kompa do szafy bo całkiem wyżre mi mózg.
Martus,jak po wizycie?

Co do Joli ,to zauważyłam wczoraj ,że ona udziela się na bliźniakach.
Mamstud się loguje , monig się loguje,wszystkie się logują i nie piszą. Nawet święta Ankzoc nie pisze od dawna na otwartym.
Nawet nie wiecie jak mnie wkurza ta cała czytelnia.

A piszą one wszytskie na zmk??

mnie też denerwuje ta czytelnia. I trochę mi przykro...

Monia, z trillerów mogę ci polecić: "odwet" Jilliane Hoffman.

na wizycie spoko - wszytsko super świetnie. I oczywiście wspaniałe słowa "w każdej chwili może się zacząć" :dry:

oj Martus wiem jak takie słowa działają w 39 tygodniu,uściski dla Was i trzymaj się a właściwie nie trzymaj tylko rozsyp ;)

Mamstud nie napisała dawno nic na zamkniętym. Zauważyłam, że ona jak pisze to i tu i tu, więc na zamk. też ostatni raz napisała coś tak jak na otwartym. ankzoc to ho ho! całe wieki nic nie napisała, moniq ostatni raz 7 lutego napisła. Confi jakoś pod koniec lutego wrzuciła zdjęcia kuchni i nie zarzuciła nas nowymi umiejętnościami damisia. Aga km ze 2 razy w tygodniu coś skrobnie, czasami bohaciefka, ostatnio malinka napisła i malgoss której też dawno nie było. ostatnio nawet kilka razy nina27 napisła, bo też jej ze 4 miesiące już nie było. acha kasia1208 też dawno nic nie pisała... no i barmanka, która raz na tydzień albo raz na dwa tam coś napisze. zazwyczaj bardzo krótko. niny2003 też już wieki nie było, jola też się tam nie udziela od dość dawna. tak, że posucha totalna!

ha a czytałyście dzisiejsze posty barmanki? nie zagłębiłam się jeszcze zbytnio ale na czerwcówkach chyba chcą wywalić jakieś laski z zamkniętego i np barmanka się coś tam wypowiadała na ten temat. poczytajcie sobie!

reklama
Do góry